Tak-over-tak på et spennende prosjekt

GLAVA har utviklet et nytt fasadeelement for etterisolering, og da dette skulle testes ut i praksis sammen med Bolig Enøk ønsket de å skjerme bygget mot vær og vind. Dermed fikk vi jobben med å bygge tak-over-tak på dette huset, som står i Kolleveien i Askim.

Dette fasadeelementet kombinerer lufting, isolasjon og kledning i ett og samme element, og består av ett lag stuket glassull, et luftesjikt og fasadekledning. Det måler 60×120 cm og veier ca 11 kilo, dermed er det mulig for én håndverker å håndtere elementet.

Flere samarbeidspartnere har vært med og laget et system med – i tillegg til selve elementet – hjørnelister, vinduer dører og tak. De har fått patent på elementet, og Innovasjon Norge har støttet prosjektet økonomisk.

Vi i Fosby Stillas er glade for å ha kunnet være med på et såpass spennende prosjekt!

Her kan du se en filmsnutt om selve fasadeelementet:

Ønsker du stillas, tak-over-tak eller noe annet vi kan tilby, ring oss på 69 13 25 03!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.