Sponsorat

Fosby som
sponsor

Vi ønsker å gi noe tilbake til samfunnet ved å være med på å legge til rette for at det skapes stolthet, identitet, tilhørighet og engasjement i nærmiljøet. Dette er viktige grunnverdier blant store og små av alle kjønn, med ulikt livssyn, livssituasjon og opphav.

Langsiktig tenkning

I alle sponsorengasjementene som Fosby er med på, ønsker vi langsiktig tenkning. Dette sikrer en bedre effekt av investeringene som blir lagt ned i tid og penger i sponsorobjektet. I tillegg viser erfaring at en må være med over tid for å bli assosiert med sponsorobjektet.

Relasjoner

Gjennom sponsoravtalene bygger vi relasjoner til kunder, medarbeidere og våre samarbeidspartnere innen idrett, kultur og organisasjonsliv. Vi ønsker å være synlige i lokalsamfunnet der vi har kunder, og vi ser gjerne etter en god sponsormatch når vi deler ut midler.

Sponsorat

Sarpsborg 08

Eliteserielag i Fotball Herrer.

Sarpsborg 08

2. Divisjonslag i Fotball Damer.

Sparta Warriors

Spiller i GET-ligaen Hockey Herrer.

Sparta Warriors

Eliteserielag Hockey Damer

Sarpsborg Bandyklubb

Eliteserielag Bandy Herrer

"Sarpsborg 08 har samarbeidet med Fosby i mange år fordi vi har felles verdier og fordi de alltid leverer 100 %. Samarbeidet har utelukkende vært positivt, og Fosby kjennetegnes av soliditet, leveransekvalitet og alltid hyggelige ansatte, i tillegg til at de er ekstremt fleksible. Fosby bygger bokstavelig talt stein på stein, akkurat som Sarpsborg 08."

Cato Haug
Tidligere styreleder, Sarpsborg 08
No items found.
Interesseorganisasjoner

Ta kontakt

Har du spørsmål eller en oppgave du trenger å få løst? Ta kontakt, så hjelper vi deg etter beste evne.

Takk skal du ha! Vi tar kontakt så fort vi kan.
Hoppsann! Her skjedde det en feil
Laster...