Om oss

Fosby


FOSBY er et allsidig entreprenør- og utleieselskap med historie og tradisjoner som går tilbake til1931. Våre tjenester og satsningsområder omfatter anleggsvirksomhet, mobilkraner, kranbil, transport, stillas og lift- og maskinutleie, og vi leverer i hele østre Viken. Våre dyktige og kvalifiserte medarbeidere har sterkt fokus på helse, miljø, sikkerhet og kvalitet.

FOSBY er et familieeiet aksjeselskap som ble etablert av Arne Fosby allerede i 1931. Uten sertifikat kjøpte Arne Fosby sin aller første lastebil, som var en T-Ford hvor baksetene kunne erstattes med et lite lasteplan. De første årene drev firmaet utelukkende innenfor transportsektoren, men i begynnelsen av 1950-årene ble forretningsområdet utvidet til også å omfatte anleggsvirksomhet. I 1974 ble aktivitetene utvidet til også å omfatte utleie av personløftere og stillaser.

FOSBY har innenfor disse feltene spesialisert sine aktiviteter og selskapet fremstår i dag med en meget moderne maskinpark og utleiepark, og ikke minst mange høyt kvalifiserte medarbeidere. Bedriften utfører mange ulike typer oppdrag innenfor bygg og anleggsvirksomhet, både for privat og offentlig sektor.

Har du spørsmål eller en oppgave du trenger å få løst, ta kontakt med oss så hjelper vi deg med det du måtte trenge. Vi løser de fleste utfordringer.

No items found.
Interesseorganisasjoner

Ta kontakt

Har du spørsmål eller en oppgave du trenger å få løst? Ta kontakt, så hjelper vi deg etter beste evne.

Takk skal du ha! Vi tar kontakt så fort vi kan.
Hoppsann! Her skjedde det en feil
Laster...