Riving og miljøsanering

Riving og miljøsanering

Fosby Anlegg har spesialkompetanse innen opprydding, riving og sanering av tomter, bygg, anlegg og konstruksjoner. Vi har god erfaring og kompetanse på selektiv riving. Miljøfarlig avfall sorteres ut manuelt og resirkuleres i godkjente systemer. Dette gjør at vi oppnår en god kildesortering. Når miljøsanering er utført starter vi med riving av lettere konstruksjoner, etterfulgt av maskinell riving av de konstruktive bygningsdelene.  

Dersom du har en olje- eller parafintank har du et stort ansvar, både mens den er i bruk og etter. Gamle oljetanker representerer en betydelig forurensningsrisiko. Vi kan kontrollere og sanere alle typer tanker for deg. Arbeidet gjennomføres med forankring i internkontrollforskriften og standardene for kvalitet, miljø og arbeidsmiljø, samt plan- og bygningsloven (PBL).

Vi er gode på riving og miljøsanering

Hvis du er usikker på omfanget av arbeidet som skal gjøres, kommer vi på befaring på den akutelle tomten.

Bestill her

God kompetanse

Vi har lang erfaring fra forskjellige typer riving- og saneringsoppdrag. Vi river alt fra eneboliger til større lager- og industribygg.

Rett utstyr

Vår maskinpark består av utstyr til håndtering av alle typer bygningsmasse som for eksempel mur, stål, tre og betong.

Miljøfyrtårn

Vi er sertifisert miljøfyrtårn og jobber målrettet med våre miljøprestasjoner innen arbeidsmiljø, kildesortering, energibruk, innkjøp og transport. Vi setter miljø høyt på dagsordenen.

Ofte stilte spørsmål

Har dere de rette godkjenningene til å utføre jobben?

Ja, vi har tiltaksklasse I på prosjektering og tiltaksklasse II på utførelse. Dette gjør at vi kan utføre de fleste oppdrag.

Tar dere søkeprosessen?

Vi kan på forespørsel ta oss av hele prosessen fra søking til ferdigmelding med innlevering av all nødvendig informasjon.

Håndterer dere farlig avfall og spesialavfall?

Vi kartlegger eventuelt farlig avfall og håndterer dette forsvarlig slik at det leveres til godkjent mottaksanlegg for korrekt behandling i henhold til gjeldende lover og regler.

No items found.
Interesseorganisasjoner

Kontakt

Tlf.: 69 13 25 04anlegg@fosby.no

Kontortid hverdager:
07:00 – 16:00

Adresse:
Klokkergårdveien 17, 1711 Sarpsborg

Tusen takk! Vi tar kontakt så fort vi kan
Hoppsann! Her skjedde det en feil.
Interesseorganisasjoner
Godkjenninger
Laster...