Laster...

Fosby
Kran

Vi påtar oss alle typer løfte- og transportoppdrag på Østlandet. Vi har en komplett maskinpark, og er rustet til å levere alle typer kran- og transporttjenester til våre kunder.

Alle medarbeidere har stort fokus på personlig oppfølging. Med lang erfaring og høy kompetanse, gjør alle sitt ytterste for å utføre arbeidet på en trygg og sikker måte. Vi utfører alt fra spesialtransport og større flytteoppdrag av tunge kolli, til mindre flytteoppdrag og massetransport.

Våre oppdragsgivere er innen det offentlige, industrien, bygg- og anleggsbransjen samt andre bransjer i næringslivet i tillegg til privatkunder. Vår styrke ligger i det å være løsningsorienterte, fleksible, og utføre oppdragene på kundens premisser.

Hva vi gjør

Vi kan levere de fleste typer mobilkraner fra egen park, eller gjennom samarbeidspartnere på Østlandet. I tillegg til flere typer mobilkraner og kranbiler, disponerer vi containerbiler, semi, krokbiler og flyttevogner, samt gaffeltrucker, teleskoptrucker og hjullastere.

Våre dyktige medarbeidere har lang erfaring, høy kompetanse, og alle gjør sitt ytterste for å utføre arbeidet på en trygg og sikker måte.

Vår visjon
og verdier

Vår visjon har i lang tid vært alltid til stede. Med det sikter vi til at du som kunde hos oss, alltid skal være trygg på at vi er til stede, hver dag, også når det gjelder som mest.

Vi skal alltid være blant de beste innenfor våre satsningsområder og din foretrukne leverandør.

Les mer

Referanseprosjekter

Etter flere tiår i bransjen har vi endt opp med mange referanseprosjekter. Nedenfor finner du noen utvalgte.

Jeg har brukt Fosby på leie av utstyr, krantjenester og stillas i over 23 år og setter stor pris på den personlige kontakten og den gode servicen. De ansatte er faglig sterke og gir meg det rette utstyret til rett tid. For oss er det avgjørende med rask respons når det haster.

John Stevenson
Glomma Papp

Miljøfyrtårn

Vi tar miljøet på alvor og jobber aktivt hver dag for å redusere klimagassutslipp. Vi er miljøfyrtårnsertifisert og er stolte av å kunne bidra til vårt felles miljøansvar.

Våre godkjennelser

Fosby Kran har godkjennelser innenfor flere områder. Vi er en godkjent opplæringsbedrift.

No items found.
No items found.
Interesseorganisasjoner

Kontakt

Tlf.: 69 13 25 02kran@fosby.no

Kontortid hverdager:
07:00 – 16:00

Adresse:
Klokkergårdveien 17, 1711 Sarpsborg

Tusen takk! Vi tar kontakt så fort vi kan
Hoppsann! Her skjedde det en feil