Fosby Utleie

Fosby Utleie har en betydelig bredde på alle typer lifter og maskiner, og med lang erfaring har vi de maskintypene som kunden måtte ønske. I tillegg til alt du måtte trenge av utstyr fra lift til byggeplassutsyr, tilbyr også utleie av stillas og mobilkran med sjåfør.

Vi har en moderne og fleksibel maskinpark som dekker de behovene du måtte ha. Maskinparken er bygd opp etter etterspørsel i markedet, og vi har stort fokus på å videreutvikle parken med nye typer lifter og maskiner etter markedets behov.

Hva vi gjør

Vi leier ut alle typer lifter, maskiner og utstyr til byggeplassen. Arbeid med maskiner er en utfordring og vi skal sørge for at dette gjøres trygt, effektivt, og uten stans i produksjonen. Våre erfarne kundeveiledere hjelper deg med å finne rett utstyr til den jobben du skal utføre. Både ved korte oppdrag og større byggeprosjekter tilpasser vi oss slik at kundeopplevelsen skal bli best mulig for våre oppdragsgivere.  Våre utleiemaskiner gjennomgår periodiske kontroller i henhold til lover og forskrifter. I tillegg har vi interne rutiner som overgår standard kontroller for at du som kunde skal føle deg trygg på at jobben blir gjort.

Hva er
personløfter?

Med personløfter menes arbeidsutstyr med arbeidsplattform som er konstruert for å løfte eller transportere personer, og som styres fra plattform eller kurv. Det finnes utallige personløftere på markedet med forskjellig bruksmåte og oppbygging. Noen vanlige begreper som er brukt om personløfter er lift, sakselift, bomlift, teleskoplift, knekkarmslift, løfteplattform og mastelift.

Referanseprosjekter

Etter flere tiår i bransjen har vi endt opp med mange referanseprosjekter. Nedenfor finner du noen utvalgte.

No items found.
Se alle artikler

Vi bryr oss om miljøet

Vi tar miljøet på alvor og jobber aktivt hver dag for å redusere klimagassutslipp. Vi er miljøfyrtårnsertifisert og stolte av å kunne bidra til vårt felles miljøansvar.

Interesse-organisasjoner

Opplæringskontoret for service og samferdsel SA
OKAB
SfS BA
Sarpsborg Næringsforening
https://www.norskutleieforening.no/
SEF
PLF
NHO
KL_kranutleieer
MEF
Miljøfyrtårn
NAF
Kontaktinformasjon:
69 13 25 01lift@fosby.no
Kontortid hverdager:
07:00 – 16:00
Adresse:
Klokkergårdveien 17
1711 Sarpsborg
Takk! Din melding er nå sendt til oss :)
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få gode tilbud på mail. Har du en oppgave du trenger å få løst? Ta kontakt, så hjelper vi deg etter beste evne.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Laster...