Fosby
Utleie


Fosby Utleie har en betydelig bredde på alle typer lifter og maskiner, og med lang erfaring har vi de maskintypene som kunden måtte ønske. I tillegg til alt du måtte trenge av utstyr fra lift til byggeplassutsyr, tilbyr også utleie av stillas og mobilkran med sjåfør.

Vi har en moderne og fleksibel maskinpark som dekker de behovene du måtte ha. Maskinparken er bygd opp etter etterspørsel i markedet, og vi har stort fokus på å videreutvikle parken med nye typer lifter og maskiner etter markedets behov.

Våre lifter

Vår moderne og fleksible maskinpark dekker de behovene du måtte ha. Vi sørger for at liften er klar når du trenger den, utfører service på stedet og om det er ønskelig transporterer vi liften frem og tilbake.

Anleggs-maskiner

Vi har et godt utvalg innenfor små anleggsmaskiner som er tilpasset større og mindre oppdrag. Disse dekker de fleste behov, alt fra forflytning og komprimering av masser, til mer generelle oppdrag. Våre maskiner benyttes for en mer effektiv og ergonomisk arbeidsdag

Byggeplass utstyr

Vi har et bredt spekter av utstyr til bruk under byggeprosessen.

Finner du ikke utstyret du ønsker hos oss? Gi oss beskjed så fremskaffer vi det.

Truck og løfteutstyr

Ved tyngre løft har vi alt fra jekker og materialløftere til motvektstrucker og teleskoptrucker både elektrisk og dieseldrevne.


Befaringer

Vår kompetanse bidrar til at du får bedre tid til å konsentrere deg om din kjernevirksomhet. Vi befarer gjerne arbeidsstedet for å kunne tilpasse riktig utstyr til jobben som skal utføres.

Les mer

Liftkurs

Norske myndigheter stiller krav til at arbeidstakere som bruker lift kan dokumentere praktisk og teoretisk opplæring i bruken av disse. Arbeidsgiver er ansvarlig for at arbeidstakerne har den nødvendige opplæring.

Les mer

Hva er
personløfter?

Med personløfter menes arbeidsutstyr med arbeidsplattform som er konstruert for å løfte eller transportere personer, og som styres fra plattform eller kurv. Det finnes utallige personløftere på markedet med forskjellig bruksmåte og oppbygging. Noen vanlige begreper som er brukt om personløfter er lift, sakselift, bomlift, teleskoplift, knekkarmslift, løfteplattform og mastelift.

Hva vi gjør

Vi leier ut alle typer lifter, maskiner og utstyr til byggeplassen. Arbeid med maskiner er en utfordring og vi skal sørge for at dette gjøres trygt, effektivt, og uten stans i produksjonen. Våre erfarne kundeveiledere hjelper deg med å finne rett utstyr til den jobben du skal utføre. Både ved korte oppdrag og større byggeprosjekter tilpasser vi oss slik at kundeopplevelsen skal bli best mulig for våre oppdragsgivere.  

Våre utleiemaskiner gjennomgår periodiske kontroller i henhold til lover og forskrifter. I tillegg har vi interne rutiner som overgår standard kontroller for at du som kunde skal føle deg trygg på at jobben blir gjort.

Caverion bruker Fosby når vi trenger stillas, lifter, aggregater og annet utstyr. Vi liker at Fosby er lokale og kan levere på kort varsel. Vårt samarbeid har pågått gjennom flere år og vi er veldig fornøyd med service og oppfølging.

Thomas Wehler , prosjektleder
Caverion

Miljøfyrtårn

Vi tar miljøet på alvor og jobber aktivt hver dag for å redusere klimagassutslipp. Vi er miljøfyrtårnsertifisert og stolte av å kunne bidra til vårt felles miljøansvar.

No items found.
Interesseorganisasjoner

Kontakt

Tlf.: 69 13 25 01lift@fosby.no

Kontortid hverdager:
07:00 – 16:00

Adresse:
Klokkergårdveien 17, 1711 Sarpsborg

Tusen takk! Vi tar kontakt så fort vi kan
Hoppsann! Her skjedde det en feil
Laster...