Fosby
Lift

Fosby Lift har en betydelig bredde på alle typer lifter og maskiner, og med lang erfaring har vi de maskintypene som kunden måtte ønske.

Vi har en moderne og fleksibel maskinpark som dekker de behovene du måtte ha. Maskinparken er bygd opp etter etterspørsel i markedet, og vi har stort fokus på å videreutvikle parken med nye typer lifter og maskiner etter markedets behov.

Hva er
personløfter?

Med personløfter menes arbeidsutstyr med arbeidsplattform som er konstruert for å løfte eller transportere personer, og som styres fra plattform eller kurv. Det finnes utallige personløftere på markedet med forskjellig bruksmåte og oppbygging. Noen vanlige begreper som er brukt om personløfter er lift, sakselift, bomlift, teleskoplift, knekkarmslift, løfteplattform og mastelift.

Hva vi gjør

Vi leier ut alle typer lifter. Arbeid i høyden er en utfordring og vi skal sørge for at dette gjøres trygt, effektivt, og uten stans i produksjonen. Våre erfarne kundeveiledere hjelper deg med å finne rett utstyr til den jobben du skal utføre. Både ved korte oppdrag og større byggeprosjekter tilpasser vi oss slik at kundeopplevelsen skal bli best mulig for våre oppdragsgivere.  

Våre utleiemaskiner gjennomgår periodiske kontroller i henhold til lover og forskrifter. I tillegg har vi interne rutiner som overgår standard kontroller for at du som kunde skal føle deg trygg på at jobben blir gjort.

Våre lifter

Vår moderne og fleksible maskinpark dekker de behovene du måtte ha. Vi sørger for at liften er klar når du trenger den, utfører service på stedet og om det er ønskelig transporterer vi liften frem og tilbake.

Les mer

Anleggs-maskiner

Vi har et godt utvalg innenfor små anleggsmaskiner som er tilpasset større og mindre oppdrag. Disse dekker de fleste behov, alt fra forflytning og komprimering av masser, til mer generelle oppdrag. Våre maskiner benyttes for en mer effektiv og ergonomisk arbeidsdag

Les mer

Befaringer

Vår kompetanse bidrar til at du får bedre tid til å konsentrere deg om din kjernevirksomhet. Vi befarer gjerne arbeidsstedet for å kunne tilpasse riktig utstyr til jobben som skal utføres.

Les mer

Liftkurs

Norske myndigheter stiller krav til at arbeidstakere som bruker lift kan dokumentere praktisk og teoretisk opplæring i bruken av disse. Arbeidsgiver er ansvarlig for at arbeidstakerne har den nødvendige opplæring.

Les mer

Produkt- opplæring

Vi tilbyr lovpålagt opplæringen til alle som skal håndtere lifter leid av oss. Det er arbeidsgivers ansvar at den som blir satt til å operere en personløfter av et bestemt merke eller modell har fått dokumentert opplæring, trening og tilstrekkelig tid til å bli kjent med bruken av maskinen.

Les mer

Gjeldende leiebetingelser

Les våre gjeldende leiebetingelser

Les mer

Sikkerhets-veiledning

Dette er en veiledning om risikovurderingen som må gjennomføres før arbeidet med liften kan påbegynnes. Den er også en påminnelse om at det er dine teoretiske kunnskaper om hvordan ulykker skjer, som gjør deg i stand til å forebygge dem.

Les mer

"Sarpsborg 08 har samarbeidet med Fosby i mange år fordi vi har felles verdier og fordi de alltid leverer 100 %. Samarbeidet har utelukkende vært positivt, og Fosby kjennetegnes av soliditet, leveransekvalitet og alltid hyggelige ansatte, i tillegg til at de er ekstremt fleksible. Fosby bygger bokstavelig talt stein på stein, akkurat som Sarpsborg 08."

Cato Haug
Tidligere styreleder, Sarpsborg 08

Miljøfyrtårn

Vi tar miljøet på alvor og jobber aktivt hver dag for å redusere klimagassutslipp. Vi er miljøfyrtårnsertifisert og stolte av å kunne bidra til vårt felles miljøansvar.

No items found.
Interesseorganisasjoner

Kontakt

Tlf.: 69 13 25 01lift@fosby.no

Kontortid hverdager:
07:00 – 16:00

Adresse:
Klokkergårdveien 17, 1711 Sarpsborg

Tusen takk! Vi tar kontakt så fort vi kan
Hoppsann! Her skjedde det en feil
Interesseorganisasjoner
Godkjenninger
Laster...