Parkanlegg

Parkanlegg

Vi utfører alt fra legging av gressplen og gårdsarbeid, til større parkanlegg for det profesjonelle næringsliv og det offentlige. Vår anleggsgartnermester og dyktige fagfolk har fokus på faglig kvalitetsarbeid og god fremdrift i arbeidet. Dersom det er ønskelig kan vi bistå med rådgivning i forbindelse med oppstart og gjennomføring. Det for å sikre at du får funksjonelle løsninger med riktig materialvalg.

Vi bygger og utfører alle typer lekeplasser og utemøblering. Sikkerhet, kvalitet og brukervennlighet vil alltid være i fokus. Vi kan også bidra kreativt med utforming og tilpasning til eksisterende terreng.

Steinarbeid som steinlegging, oppsett av støttemurer, trapper, kantstein, alle typer steinlegging innenfor betongstein og naturstein, som granitt og skifer, er noe vi etterhvert har opparbeidet oss god erfaring på.

Derfor skal du velge oss

Noe av det vi leverer innen parkanlegg er lekeplassutstyr, fallunderlag, utemøbler, sykkelstativ og montering av kunst.

Bestill her

Vi har dyktige anleggsgartnere

Våre anleggsgartnere har lang og bred erfaring innen parkanlegg og utearealer i det offentlige rom.

Vi bistår med rådgivning

Vi har både anleggsgartnere og prosjektledere som kan bistå med rådgivning og prosjektering av parkanlegget.

Relasjoner i bransjen

Vi har et godt og bredt nettverk innen fagområdet som gjør at du som kunde kan være trygg på at vi sammen kommer frem til den beste løsningen.

Ofte stilte spørsmål

Gir dere garantier på beplantning?

I de tilfellene vi har vedlikehold og oppfølging av parkanlegget etter etablering, gir vi garanti i vedlikeholdsperioden.

Er lekeplassene godkjent i henhold til kommunale krav og regler?

Alle lekeplasser vi bygger er alltid i henhold til gjeldende lover og regler. Dette omfatter både apparater og fallsoner.

Bygger dere nye og større park- og utearealer?

Vi påtar oss oppdrag innen opparbeidelse av nye park- og utearealer både ved vann- og strandsone. Andre elementer som fiskedammer, naturlige lekeapparater, ballbaner og naturstier er også noe av det vi jobber med.

No items found.
Interesseorganisasjoner

Kontakt

Tlf.: 69 13 25 04anlegg@fosby.no

Kontortid hverdager:
07:00 – 16:00

Adresse:
Klokkergårdveien 17, 1711 Sarpsborg

Tusen takk! Vi tar kontakt så fort vi kan
Hoppsann! Her skjedde det en feil.
Laster...