Fosby
Stillas

Vi tilbyr alt innenfor stillasutleie. Vi tegner og beregner stillasløsninger for prosjekter innen bygg og anlegg, industri, offentlig og privat.

Arbeid i høyden er ikke alltid like enkelt. I tillegg til at det skal være trygt, så skal det også være lett å bevege seg slik at man kan få utført arbeidet på en skikkelig måte. I slike tilfeller vil det derfor være stillas og taksikring som er den beste løsningen. Dette sørger for både sikkerhet og bevegelsesfrihet.  

Våre stillas er typegodkjent og blir trygt og ordentlig montert og demontert av våre stillasmontører i henhold til de lover og forskrifter som gjelder. Vi leverer stillas til hele østre Viken.

Hva vi gjør

Vi tilbyr montering og demontering av stillas i alle klasser. Våre stillas er markedets mest moderne systemer og produsert av Layher som er en av verdens største stillasprodusenter. Vi tilbyr fasadestillas i aluminium og modulsystem i solid stål.

Våre stillas

Vi tilbyr alt innenfor stillasutleie. Vi tegner og beregner stillasløsninger for prosjekter innen bygg og anlegg, industri, offentlig og privat.

Les mer

Kurs

For oss er sikkerhet i stillasene det viktigste. Derfor er kurs i bruk av stillas en av tjenestene vi tilbyr våre kunder. Vi tilbyr fire ulike kurs i forbindelse med bruk av stillas.

Les mer

Gjeldende leiebetingelser

Les våre gjeldende leiebetingelser

Les mer

HMS

Vi har høyt fokus på sikkerhet og faglig kompetanse. Alle våre stillasmontører har derfor stillassertifikat eller fagbrev i stillasbyggerfaget. Vi har tariffavtale som sikrer våre ansatte anstendige lønns- og arbeidsvilkår.

Les mer

Vår visjon
og verdier

Vår visjon har i lang tid vært alltid til stede. Med det sikter vi til at du som kunde hos oss, alltid skal være trygg på at vi er til stede, hver dag, også når det gjelder som mest.

Vi skal alltid være blant de beste innenfor våre satsningsområder og din foretrukne leverandør.

Les mer
No items found.

Miljøfyrtårn

Vi tar miljøet på alvor og jobber aktivt hver dag for å redusere klimagassutslipp. Vi er miljøfyrtårnsertifisert og er stolte av å kunne bidra til vårt felles miljøansvar.

No items found.
Interesseorganisasjoner

Ta kontakt

Har du spørsmål eller en oppgave du trenger å få løst? Ta kontakt, så hjelper vi deg etter beste evne.

Takk skal du ha! Vi tar kontakt så fort vi kan.
Hoppsann! Her skjedde det en feil
Interesseorganisasjoner
Godkjenninger
Laster...