Publikumsgjerder

Publikumsgjerder er en type sperremateriell som brukes ved arrangementer som festivaler, konserter og idrettsarrangementer eller til sikring av mindre bygg- og anleggsområder. De har til hensikt å sperre av områder, lede publikum i riktig retning og kontrollere store menneskemengder på en effektiv, trygg og forsvarlig måte.

Publikumsgjerder, inngjerding og køordninger er viktige deler av den infrastrukturen vi sjelden tenker over når vi deltar på arrangementer, men som likevel er helt avgjørende for at festival-, konsert- eller idrettsopplevelsen skal bli god. Ikke minst sørger de for at vi holder oss trygge og sikre når vi samles mange på et mindre område.

Bestill her

Publikumsgjerder er en samlebetegnelse for ulike typer sperregjerder, eller lave gjerder, som brukes for å få kontroll på ansamlinger av mennesker på en effektiv og sikker måte. Og det er ikke kun på festivaler og idrettsarrangementer dette er nødvendig.

Barnehager og skoler

kan også ha bruk for sperregjerder for å sette grenser for hvor det er lov for barn og ungdommer å gå og oppholde seg – enten det er snakk om utrygge områder utenfor barnehagen og skolen eller innenfor barnehagens og skolens eiendom.

Høysikkerhetsarrangementer

som statsbesøk og lignende, krever vanligvis også sperregjerder eller det vi kaller politisperrer. Dette er typisk sammenleggbare sperregjerder som er konstruert for å tåle høyere press uten å velte overende enn det vanlige publikumsgjerder er i stand til.

Sikre områder

Sperregjerder benyttes ofte for å sikre mindre arbeidsområder og byggeprosjekter. Områdesikring er viktig, og sperregjerder kan benyttes både for å sikre verdier og holde uvedkommende utenfor byggeplassen.

Ofte stilte spørsmål

Interesse-organisasjoner

Opplæringskontoret for service og samferdsel SA
OKAB
SfS BA
Sarpsborg Næringsforening
https://www.norskutleieforening.no/
SEF
PLF
NHO
KL_kranutleieer
MEF
Miljøfyrtårn
NAF
Kontaktinformasjon:
69 13 25 03stillas@fosby.no
Kontortid hverdager:
07:00 – 15:00
Adresse:
Klokkergårdveien 17
1711 Sarpsborg
Takk! Din melding er nå sendt til oss :)
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få gode tilbud på mail. Har du en oppgave du trenger å få løst? Ta kontakt, så hjelper vi deg etter beste evne.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Laster...