Fosby
Stillas

Vi tilbyr alt innenfor stillasutleie. Vi tegner og beregner stillasløsninger for prosjekter innen bygg og anlegg, industri, offentlig og privat.

Arbeid i høyden er ikke alltid like enkelt. I tillegg til at det skal være trygt, så skal det også være lett å bevege seg slik at man kan få utført arbeidet på en skikkelig måte. I slike tilfeller vil det derfor være stillas og taksikring som er den beste løsningen. Dette sørger for både sikkerhet og bevegelsesfrihet.  

Våre stillas er typegodkjent og blir trygt og ordentlig montert og demontert av våre stillasmontører i henhold til de lover og forskrifter som gjelder. Vi leverer stillas til hele Østre Viken.

Hva vi gjør

Vi tilbyr montering og demontering av stillaser i alle klasser. Våre stillaser er markedets mest moderne systemer og produsert av Layher som er en av verdens største stillasprodusenter. Vi tilbyr fasadestillas i aluminium og modulsystem i solid stål.

Teletårn

Teletårn er et lite rullestillas i aluminium med 5 justerbare høyder med en arbeidshøyde opptil 3-4m, og er enkel å håndtere av en person. Perfekt til arbeid som bytte av lyspærer, maling av innendørstak, og små elektriske installasjoner.
Les mer

Nedkastrør

Nedkastrørene er produsert i solid plast, og kan enkelt monteres direkte på stillaset eller henges fra bygningen. Bruk av Nedkastrør letter arbeidet betraktelig når du for eksempel skal skifte stein på tak.
Les mer

Rullestillas

Rullestillas er et lett, men sterkt tårnstillas designet for enkelt å kunne montere selv, uten verktøy. Produktet er velegnet til bruk både innendørs og utendørs.
Les mer

Allround industristillas

Layher Allround industristillas er svært fleksibelt og har nærmest ubegrensede variasjonsmuligheter når det gjelder montering og bruksområder.
Les mer

Fasadestillas

Bytte ut dagens tekst med: «Layher fasade-/rammestillas er lettmontert stillas i aluminium for enklere fasade- og vedlikeholdsarbeid.
Les mer

Taksikring

Motvektsystemet Swing-up fra Layher er en allsidig, lettmontert løsning for midlertidig kantsikring uten mekaniske forankringer på flate tak.
Les mer

Trappetårn

Vi monterer enkle ankomster til tak i alle høyder, og er et godt alternativ for adkomst i alle typer stillas, både montert i selve stillaset og separat.
Les mer

Rømningstrapp

Rømningstrapp / evakueringstrapp benyttes ved arrangementer, og dimensjoneres etter antall personer. Er også et godt alternativ som midlertidig trapp under eks byggeprosesser og rehabilitering.
Les mer

Lastetårn

Lastetårn brukes for lagring eller heising av større, tyngre materialer, som takstein, vinduer, gipsplater og lignende. Kan også benyttes som en arbeidsplattform, eksempelvis til verktøy.
Les mer

Tak over tak

Layher Keder Roof XL gir et midlertidig tak for nybygg og rehabilitering som sikrer arbeidsplassen mot vær og vind.
Les mer

Krympeplast

Krympeplast er et smidig og sterkt tildekningsprodukt som beskytter arbeidere og verktøy mot vær, vind, støv og byggavfall. Sikrer også arbeidsplassen mot fallende gjenstander. I tillegg kan krympeplasten benyttes til å beskytte gjenstander under transport.
Les mer

Stillashenger

Stillashenger er en ferdigpakket henger med 100 kvm fasadestillas, med en bredde på 0,73 m. Benyttes primært til malearbeid og lett snekkerarbeid.
Les mer

Våre stillas

Vi tilbyr alt innenfor stillasutleie. Vi tegner og beregner stillasløsninger for prosjekter innen bygg og anlegg, industri, offentlig og privat.

Les mer

Kurs

For oss er sikkerhet i stillasene det viktigste. Derfor er kurs i bruk av stillas en av tjenestene vi tilbyr våre kunder. Vi totalt tilbyr fire ulike kurs i forbindelse med bruk av stillas.

Les mer

Våre visjoner
og verdier

Vår visjon har i lang tid vært alltid til stede. Med det sikter vi til at du som kunde hos oss, alltid skal være trygg på at vi er til stede, hver dag, også når det gjelder som mest.

Vi skal alltid være blant de beste innenfor våre satsningsområder og din foretrukne leverandør.

Les mer

Miljøfyrtårn

Vi tar miljøet på alvor og jobber aktivt hver dag for å redusere klimagassutslipp. Vi er miljøfyrtårnsertifisert og stolte av å kunne bidra til vårt felles miljøansvar.

No items found.
Interesseorganisasjoner

Kontakt

Tlf.: 69 13 25 03stillas@fosby.no

Kontortid hverdager:
07:00 – 15:00

Adresse:
Klokkergårdveien 17, 1711 Sarpsborg

Tusen takk! Vi tar kontakt så fort vi kan
Hoppsann! Her skjedde det en feil
Interesseorganisasjoner
Godkjenninger
Laster...