Tilbake
Blogg

Rømningstrapp fra Fosby Stillas

I forbindelse med Tall Ship Races i Fredrikstad i juli 2019 var det satt opp flere arrangementer på Isegran.

Skrevet av
Publisert
12.9.19

Det var to arrangementer torsdag 11. juli – åpningsseremoni og ungdomskonsert – og avslutningskonserten Rhapsody in Rockørdag 13. juli. Sistnevnte konsert var med Robert Wells med symfoniorkester under ledelse av Jon Harald Bjørnson, pluss fire lokale stjerner; Odd René Andersen, Åge Sten Nilsen, Erik André Hvidsten og Cathrine Iversen.

Til disse arrangmentene krevdes det to rømningsveier, og vi hjalp til med å sette opp én av dem. Vi tok en prat med Georg Bjørnson hos arrangøren Østfold Music Production, for å høre litt mer om hvorfor de valgte oss, og hva de syntes om utført jobb:

– Hva var grunnen til at nettopp vi fikk dette oppdraget?

– Vi hørte at dere hadde vært til stede ved andre konsertarrangementer rundt om i distriktet, og ønsket derfor å få et tilbud fra dere. Det var to tilbydere som var aktuelle, men dere vant konkurransen om å få jobben.

– Hva slags rømningstrapp trengte dere å få satt opp?

– Den ene av to påkrevde rømningsveier var via inngangen langs veien, og for å få en rømningsvei til var det nødvendig med en trapp fra vollen og ned på gressbakken. Kravet fra Brannvesen og Politi var en trapp som kunne rømme 2200 mennesker innen 8 minutter. Dere satt dermed opp en trapp som var 2×2 meter bred, og godkjent for akkurat dette formålet. Vi hadde satt opp stoler til 2200 gjester, og det var til enhver tid mellom 1000 og 2200 mennesker innom.

– Gikk samarbeidet med Fosby Stillas greit?

– Absolutt. Vi hadde løpende kontakt med montørene underveis, og vi synes samarbeidet gikk så bra at vi gjerne kunne tenke oss å bruke dere igjen ved senere anledninger.

Interesse-organisasjoner

Opplæringskontoret for service og samferdsel SA
OKAB
SfS BA
Sarpsborg Næringsforening
https://www.norskutleieforening.no/
SEF
PLF
NHO
KL_kranutleieer
MEF
Miljøfyrtårn
NAF

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få gode tilbud på mail. Har du en oppgave du trenger å få løst? Ta kontakt, så hjelper vi deg etter beste evne.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Laster...