Tilbake
Blogg

Vårens første utdeling fra Fosby Fondet

Vi har trukket vårens første vinner!

Skrevet av
Publisert
24.4.19

Vi fikk inn til sammen 15 søknader til Fosby Fondet denne våren, og som vanlig var det ikke en lett jobb å velge ut noen. Alle som søkte hadde gode grunner til hvorfor nettopp de skulle motta midler, men vi måtte altså plukke ut noen. Og den første, som fikk den største potten denne gang, er Glenghuset – som trengte støtte til nytt lysanlegg.

Kulturhuset Gleng er en politisk og livssynsnøytral medlemsforening som har som formål å skape et bredt kulturtilbud i Sarpsborg. De arrangerer alt fra konserter til kunstutstillinger og standup, og har i tillegg en egen festival – Glengfestivalen. Deres økonomiske fundament er kommunal støtte, sponset husleie (huseier er Betongbygg AS) og sponsorer.

For å holde driften i gang og utgiftene nede er de nødt til å drives av frivillig innsats, og daglig leder Pål Antonsen forteller at da det 15 år gamle lysanlegget tok kvelden rett før jul var det et stort spørsmål om hvordan de skulle få midler til et nytt. Noe ble samlet inn via en innsamlingsaksjon, noe kom inn som gaver, og så valgte Fosby Fondet å bidra med 30 000,-.

Vi håper dette kan hjelpe dem videre i driften, og at Glenghuset kan fortsette å være en viktig bidragsyter til kulturlivet i fylket i lang tid framover!

Interesse-organisasjoner

Opplæringskontoret for service og samferdsel SA
OKAB
SfS BA
Sarpsborg Næringsforening
https://www.norskutleieforening.no/
SEF
PLF
NHO
KL_kranutleieer
MEF
Miljøfyrtårn
NAF

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få gode tilbud på mail. Har du en oppgave du trenger å få løst? Ta kontakt, så hjelper vi deg etter beste evne.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Laster...