Tilbake
Blogg

Endelig har Lars fått ny graver!

I går fikk endelig Lars Fosby sin nye gravemaskin; en Volvo EC250EL beltegraver.

Skrevet av
Publisert
24.4.19

Dette er en kraftig og effektiv maskin, konstruert for hardt arbeid med lave driftskostnader. Det proporsjonale hydraulikksystemet med to pumper gjør det enklere for Lars å betjene maskinen med høyere kvalitet under finplanering. Brukervennligheten bidrar til å få kvalitetsarbeid gjort raskere.

Gravemaskinen er med andre ord stappfull av utstyr og hjelpemidler, blant annet Dig Assist – den intelligente og intuitive teknologien som lar operatøren raskt og enkelt håndtere alle gravemaskinfunksjoner fra ett og samme system i førerhuset. Med den høyoppløste Volvo Co-Pilot-skjermen i førerhuset og tilgjengelige 2D-programvarepakker, med in-field design og 3D, gir Dig Assist Lars tilgang til en rekke verktøy for uovertruffen kontroll, nøyaktighet og driftstid.

En ting jeg vet Lars er fornøyd med og gleder seg til å ta i bruk er den automatiske veiingen av massene han har i skuffen, for å kunne laste nøyaktige mengder til lastebilene, så nå blir det aldri mer overlast fra Lars! Maskinen har også fått installert kameraer bak og på armen rettet ned mot skuffen for bedre oversikt.

Gratulerer, Lars, håper du blir fornøyd med det nye gliset!

Interesse-organisasjoner

Opplæringskontoret for service og samferdsel SA
OKAB
SfS BA
Sarpsborg Næringsforening
https://www.norskutleieforening.no/
SEF
PLF
NHO
KL_kranutleieer
MEF
Miljøfyrtårn
NAF

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få gode tilbud på mail. Har du en oppgave du trenger å få løst? Ta kontakt, så hjelper vi deg etter beste evne.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Laster...