Administrasjon
26/11/20

Et bidrag til Varmestua

Ettersom pandemien har gjort det umulig for oss å gjennomføre den årlige julelunsjen for kunder og samarbeidspartnere har vi valgt å gi et bidrag til Varmestua i Sarpsborg. Bidraget kommer godt med på juleaften når 40 personer samles for en hyggelig julefeiring.

Ettersom pandemien har gjort det umulig for oss å gjennomføre den årlige julelunsjen for kunder og samarbeidspartnere har vi valgt å gi et bidrag til Varmestua i Sarpsborg.

Daglig leder Annika kan fortelle at de også har hatt ulike utfordringer gjennom året. På vårparten og frem til i høst har de hat matpakkeutdeling ute i bakgården. Men ettersom temperaturen har sunket har de klart å tilpasse lokalene inne til at de kan ha ca 20 brukere inne i salen med 1 meters avstand samtidig. De har holdt åpent hele tiden.  

- Vi har merket at de eldre frivillige har holdt seg mer unna, forståelig nok, men det har ført til at de yngre har gjort en litt ekstra innsats for å få det til å gå rundt, forteller daglig leder Annika Filtvedt. - Vi har kommet enda tettere på brukerne i denne tiden og det er fint å kunne tilby et oppholdssted for dem som til vanlig ikke er ønsket noen andre steder.

Bidraget fra Fosby skal gå til julefeiringa på juleaften. - Vi vil gjerne servere ordentlig julemat til 30-40 brukere på juleaften. Og kanskje blir det råd til en liten presang til hver av dem også, smiler Annika.

Vi i Fosby er takknemlige for den jobben Varmestua gjør og oppfordrer andre firmaer til å gi et bidrag nå før jul.

Ta vare på hverandre

Tilbake

Mobil:
Epost:
Interesseorganisasjoner
Interesseorganisasjoner
Godkjenninger
Laster...