Tilbake
Administrasjon

Et bidrag til Varmestua

Ettersom pandemien har gjort det umulig for oss å gjennomføre den årlige julelunsjen for kunder og samarbeidspartnere har vi valgt å gi et bidrag til Varmestua i Sarpsborg. Bidraget kommer godt med på juleaften når 40 personer samles for en hyggelig julefeiring.

Skrevet av
Publisert
26.11.20

Ettersom pandemien har gjort det umulig for oss å gjennomføre den årlige julelunsjen for kunder og samarbeidspartnere har vi valgt å gi et bidrag til Varmestua i Sarpsborg.

Daglig leder Annika kan fortelle at de også har hatt ulike utfordringer gjennom året. På vårparten og frem til i høst har de hat matpakkeutdeling ute i bakgården. Men ettersom temperaturen har sunket har de klart å tilpasse lokalene inne til at de kan ha ca 20 brukere inne i salen med 1 meters avstand samtidig. De har holdt åpent hele tiden.  

- Vi har merket at de eldre frivillige har holdt seg mer unna, forståelig nok, men det har ført til at de yngre har gjort en litt ekstra innsats for å få det til å gå rundt, forteller daglig leder Annika Filtvedt. - Vi har kommet enda tettere på brukerne i denne tiden og det er fint å kunne tilby et oppholdssted for dem som til vanlig ikke er ønsket noen andre steder.

Bidraget fra Fosby skal gå til julefeiringa på juleaften. - Vi vil gjerne servere ordentlig julemat til 30-40 brukere på juleaften. Og kanskje blir det råd til en liten presang til hver av dem også, smiler Annika.

Vi i Fosby er takknemlige for den jobben Varmestua gjør og oppfordrer andre firmaer til å gi et bidrag nå før jul.

Ta vare på hverandre

Interesse-organisasjoner

Opplæringskontoret for service og samferdsel SA
OKAB
SfS BA
Sarpsborg Næringsforening
https://www.norskutleieforening.no/
SEF
PLF
NHO
KL_kranutleieer
MEF
Miljøfyrtårn
NAF

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få gode tilbud på mail. Har du en oppgave du trenger å få løst? Ta kontakt, så hjelper vi deg etter beste evne.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Laster...