Tilbake
Blogg

Sertifisert som Miljøfyrtårn

I løpet av 2019 har alle Fosby bedriftene blitt sertifiserte Miljøfyrtårn. Fredag 24. januar fikk de bevisene i form av plaketter overrakt av Sarpsborgs ordfører, Sindre Martinsen-Evje.

Skrevet av
Publisert
31.1.20

Førstemann ut var Fosby Drift og Fosby Kran

Fosby Drift er driftsselskapet til Fosby og deres oppgave er å bistå de fire produksjonsselskapene med administrative tjenester innenfor HR, HMSK, IKT, økonomi, salg og markedsføring.

- Det er Ellen Wold, vår HMSK leder som skal ha mye av æren for at alle selskapene er blitt sertifisert i løpet av så kort tid. Hun er genuint interessert i å skape en god og sikker arbeidsplass både med tanke på kvalitet og sikkerhet, men også helse og miljø, sier Jon Fosby.

Fosby Kran var først ute blant produksjonsselskapene. De leverer tjenester innenfor transport, spesialtransport og kran.

- Solide og stolte bedrifter tar miljø på alvor, sier Sindre Martinsen-Evje, ordfører i Sarpsborg.

Neste i rekken er Fosby Lift og Fosby Stillas  

Fosby Stillas monterer og demonterer alt av stillas, mens Fosby Lift leier ut lifter både til bedrift og privatmarkedet.

- Vi er opptatt av at våre medarbeidere tenker på miljøet i sitt daglige virke. Spesielt i form av å redusere utslipp og kildesortering, sier Ellen Wold.

Til slutt var det Fosby Petico Eiendom og Fosby Anlegg sin tur å bli miljøsertifisert

Fosby Anlegg er tradisjonell anleggs- og maskinentreprenørvirksomhet. Det var dette grunnlegger Arne Fosby startet med tilbake i 1931.

- Jeg er imponert over fokuset Fosby bedriftene har på HMS og miljøvern. Jeg ser positivt på fremtiden både med tanke på de realiserte planene og de som ligger fremover, forteller Sindre Martinsen-Evje.

- Jeg er stolt over det vi har oppnådd, og vi har planer om å forbedre eiendommen så vi kan være bedre rustet for å imøtekomme miljøkravene fremover. Vi takker ordføreren for at han har vært så raus å ta seg tid til å komme hit for å overrekke plakettene. Vi ser frem mot å fortsette å være en solid arbeidsplass i Sarpsborg, sier Jon Fosby.

Interesse-organisasjoner

Opplæringskontoret for service og samferdsel SA
OKAB
SfS BA
Sarpsborg Næringsforening
https://www.norskutleieforening.no/
SEF
PLF
NHO
KL_kranutleieer
MEF
Miljøfyrtårn
NAF

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få gode tilbud på mail. Har du en oppgave du trenger å få løst? Ta kontakt, så hjelper vi deg etter beste evne.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Laster...