Tilbake
Anlegg

Fosby Anlegg er ISO:9001 sertifisert

Bare et halvt år etter at alle selskapene i Fosby-konsernet ble Miljøfyrtårn-sertifisert, har nå Fosby Anlegg blitt sertifisert for ISO:9001.

Skrevet av
Publisert
5.8.20

-Vi ønsker å bli enda bedre til å kvalitetssikre jobben vi gjør og da er ISO:9001et nytt steg i den retningen for oss i Fosby Anlegg, sier Terje Vevelstad, daglig leder i Fosby Anlegg AS. 

 

Gjennom hele det siste halvåret har Fosby Anlegg AS brukt mye tid på å gå i gjennom rutiner og systematisere prosessene i enda større grad enn tidligere. Dette har ført til at de ansatte, leverandører og kunder nå kan være enda mer trygge på at alle tjenester og leveranser er kvalitetssikret fra start til slutt. 

 

-Vi merker at flere av våre kunder foretrekker leverandører som har fokus på HMS og kvalitet. Vi ønsker å gi dem den sikkerheten ved å kvalifisere oss til denne sertifiseringen, fortsetter Vevelstad. 

 

Fosby Anlegg en tradisjonell aktør i markedet 

FosbyAnlegg har i snart 90 år drevet med tradisjonell anleggs- og maskinentreprenørvirksomhet. Med sine 38 medarbeidere har de kompetanse innenfor utførelse av allsidige grave- og planeringsoppdrag, sprengning, asfaltering- og utenomhusarbeid, samt ulike vann- og avløpsanleggsoppdrag.  

 

-Vier svært optimistiske for fremtiden og håper dette kan gi oss store konkurransefordeler i forhold til andre aktører i markedet, avslutter han smilende.  

 

Fosby-konsernet består av, i tillegg til Fosby Anlegg AS, Fosby Lift AS, Fosby Kran AS, FosbyStillas AS, Fosby Drift AS og Fosby Petico Eiendom AS. - Det er nok ikke lenge før vi setter i gang arbeidet med å få flere av de andre selskapene sertifisert også, sier HMSK-leder Ellen Wold 

 

Hva er ISO:9001 

ISO:9001 er den internasjonale standarden for kvalitetsstyring, passende til alle organisasjoner. Bedrifter bruker standarden for å kommunisere evnen til å tilby produkter og tjenester som oppfyller krav fra kunder og myndigheter. 

 

 

Bilde: Terje Vevelstad, daglig leder i Fosby Anlegg AS ogEllen Wold, HMSK-leder i Fosby.

Interesse-organisasjoner

Opplæringskontoret for service og samferdsel SA
OKAB
SfS BA
Sarpsborg Næringsforening
https://www.norskutleieforening.no/
SEF
PLF
NHO
KL_kranutleieer
MEF
Miljøfyrtårn
NAF

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få gode tilbud på mail. Har du en oppgave du trenger å få løst? Ta kontakt, så hjelper vi deg etter beste evne.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Laster...