Tilbake

Flere samarbeid med Kobber- og Blikkenslager-verksted Torbjørn Lemtun AS frem mot sommeren

Vi har i flere år hatt et godt samarbeid med Kobber- og Blikkenslagerverksted Torbjørn Lemtun. Og frem mot sommeren er det spesielt to jobber som vi gleder oss litt ekstra til.

Skrevet av
Publisert

Rehabilitering av tak og blikkarbeider av en blokk Akersbakken i Oslo

I midten av juni skal vi inn til Oslo for å  sette opp 19 meter høyt trappetårn og kansikring rundt en blokk i Akersbakken. Det er ganske trangt i området og vi må stenge gata for å få løftet ut og opp alt stillaset.  

Kobber- og Blikkenslagerverksted Torbjørn Lemtun skal rehabilitere og utføre blikkarbeider på taket på blokken. "Vi bruker Fosby Stillas til trappetårn, stillas og taksikring", sier Frank Syversen som er avdelingsleder på Tak og blikk hos Kobber- og Blikkenslagerverksted Torbjørn Lemtun.  

Han forteller at de er godt fornøyd med samarbeidet. "Vi trenger en samarbeidspartner vi kan stole på. En som er solid og som kan snu seg rundt når vi trenger det", fortsetter han.  

Rahbilitering av Gaustadhallen i Manstad

Det andre prosjektet vi skal i gang med er rehabilitering og blikkarbeid på taket på Gaustadhallen i Manstad. Her er det tenkt oppstart rundt skoleslutt og arbeidet vil nok ta store deler av sommeren. Også Her skal vi sette opp stillas, trappetårn og taksikring.

Om Kobber- og Blikkenslagerverksted Torbjørn Lemtun

Firmaet ble etablert i 1979 og har hoved nedslagsfelt i østre Viken. Med sine 20 ansatte har de opparbeidet seg en bred referansebank og erfaring innenfor Blikk, taktekking og ventilasjon. I tillegg har de et eget produksjonsverksted der kunder kan spesialbestille beslag, takhatter, ventilasjonsdeler og annet, i tillegg til deler fra vårt takrenne- og ventilasjonslager.

"Vi liker å si at vi har blikk for de gode løsningene", avslutter Frank med et smil

Interesse-organisasjoner

Opplæringskontoret for service og samferdsel SA
OKAB
SfS BA
Sarpsborg Næringsforening
https://www.norskutleieforening.no/
SEF
PLF
NHO
KL_kranutleieer
MEF
Miljøfyrtårn
NAF

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få gode tilbud på mail. Har du en oppgave du trenger å få løst? Ta kontakt, så hjelper vi deg etter beste evne.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Laster...