Tilbake
Blogg

Skogens Menn mottar støtte fra FOSBY-fondet

Årets første FOSBY-fond utvelgelse er gjennomført og Sarpsborg Frivillighetssentral, Skogens Menn er en av de heldige mottakerene

Skrevet av
Publisert

Skogens menn er et tiltak for å tilrettelegge en samlingsplass for menn som ønsker å gjøre noe for lokalmiljøet. "Vi henvender oss til menn som ønsker  å komme i et nytt miljø, skaffe seg nettverk ved å arbeide i et fellesskap og dele gode naturopplevelser.", sier leder Morten Ravneng.

Skogens menn ble planlagt våren 2019 og etter en vellykket «Kick-off» på Glenghuset 22.august 2019, startet gruppa opp i september 2019  

Målet i år er å opparbeide  et flott naturområde ved Vestvannet ved å lage gangsti, lage bålplass med  sitteplasser ved vannet, bygge brygge, reparere/bygge ny Lavo og rydde krattskog for å lage et godt turterreng for mennesker i alle aldre.  

"Vi er i dag en liten gruppe på 6-8 faste som møtes en gang i uka for å jobbe litt og drikke kaffe. Vi håper dette skal bli en sosial samlingsplass for menn i alle aldre, hvor man kan komme seg litt ut å treffe nye mennesker. Har du eller noen du kjenner lyst til å være med er det bare å ta kontakt med meg på mobil nr 90052823," sier Morten. Han gleder seg over at det er vår og håper at dette er et tilbud mange menn i Sarpsborg og omegn, uavhengig av alder og bakgrunn, kommer til å benytte seg av.

Søknaden til FOSBY-fondet er rettet mot midler til innkjøp av arbeidsklær til de frivillige. Vi håper vårt bidrag hjelper dere et lite stykke på vei.

Lykke til!

Om FOSBY-fondet:

Vår visjon er alltid til stede og med verdier som stolt, raus og solid ønsker vi å gi noe tilbake til vårt nærmiljø. Derfor har vi opprettet Fosby-fondet, hvor vi hvert år skal dele ut 100.000 kroner fordelt på to tildelinger, i april og oktober. I hver tildeling velger vi opp til tre forskjellige mottakere, og summen blir fordelt etter hva de søker penger til. Neste søknadsfrist er utgangen av august.

Ønsker du å søke kan du sende inn søknadsskjema via denne linken

SØK HER

Interesse-organisasjoner

Opplæringskontoret for service og samferdsel SA
OKAB
SfS BA
Sarpsborg Næringsforening
https://www.norskutleieforening.no/
SEF
PLF
NHO
KL_kranutleieer
MEF
Miljøfyrtårn
NAF

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få gode tilbud på mail. Har du en oppgave du trenger å få løst? Ta kontakt, så hjelper vi deg etter beste evne.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Laster...