Tilbake
Fosby

Greåker Innebandyklubb mottar støtte fra FOSBY-fondet

Årets første FOSBY-fond utvelgelse er gjennomført og Greåker innebandyklubb er en av de heldige mottakerene

Skrevet av
Publisert

Greåker Innebandyklubb har siden oppstarten i 1990 vært en meget stabil og velkjent klubb både i Norge og utlandet.

Klubbens flaggskip er A-laget for herrer. De har siden oppstarten av Eliteserien i 1994 deltatt der i samtlige år. Klubben er Norges mestvinnende for herrer, og har blant annet 9 NM Gull og 12 Eliteseriemesterskap. A-laget har også hele 12 Europacup deltagelser, sist i oktober 2019 i Slovakia. Klubben har også 12 NM-Gull for aldersbestemte lag.
I tillegg har klubben alltid jobbet for nærmiljøet og hatt en viktig rolle for barn og unge til å få et godt og trygt oppvekstmiljø lokalt. Klubben har i dag 92 aktive spillere i alderen 5 - 19 år, og de blir stadig flere.


Midlene de får fra FOSBY-fondet går inn i potten for å kjøpe inn et komplett vant, både ordinært - og splittvant, slik at de har det de trenger for at alle aldersgrupper kan spille innebandy og ha det gøy.

"Med splittvant blir vi i stand til å dele banen i Tindlundhallen i to slik at flere av de yngste kan få mer treningstid. Med splittvant blir vi også i stand til å holde turnereringer for den yngste aldersgruppen, Mikro ( 4-8 år), uten å måtte låne vant av andre klubber." Sier Tommy Kvisvik, leder i Greåker Innebandyklubb

Vi ønsker Greåker Innebandyklubb lykke til med nytt vant og håper det bidrar til mange morsomme treninger og turneringer fremover.

Om FOSBY-fondet:

Vår visjon er alltid til stede og med verdier som stolt, raus og solid ønsker vi å gi noe tilbake til vårt nærmiljø. Derfor har vi opprettet Fosby-fondet, hvor vi hvert år skal dele ut 100.000 kroner fordelt på to tildelinger, i april og oktober. I hver tildeling velger vi opp til tre forskjellige mottakere, og summen blir fordelt etter hva de søker penger til. Neste søknadsfrist er utgangen av august.

Ønsker du å søke kan du sende inn søknadsskjema via denne linken

SØK HER

Interesse-organisasjoner

Opplæringskontoret for service og samferdsel SA
OKAB
SfS BA
Sarpsborg Næringsforening
https://www.norskutleieforening.no/
SEF
PLF
NHO
KL_kranutleieer
MEF
Miljøfyrtårn
NAF

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få gode tilbud på mail. Har du en oppgave du trenger å få løst? Ta kontakt, så hjelper vi deg etter beste evne.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Laster...