Pågående prosjekter hos Fosby Anlegg

Selv om det blir kaldere dager så stopper ikke det gutta hos Fosby Anlegg. Det er mye på gang, og en del av våre prosjekter har vi fått som følge av vår rammeavtale med Statens Vegvesen. Vi har stadig noen veikryss som skal utbedres eller busslommer som skal bygges om, og ett av kryssene vi jobber med i skrivende stund er ved Tune kirke.

Vedlikehold av veistrekning

Før jul starter vi også så vidt på et lengre prosjekt på Trøskenveien. Strekningen fra avkjøringa til Kjerringåsen til kommunegrensa (ca 3 kilometer) skal vedlikeholdes med tanke på bedre trafikksikkerhet. Vi skal grøfte, fjerne noe skog som hindrer sikt, samt fjerne utstikkende fjellknauser. Selv om vi kommer til å starte før jul vil det meste være forberedelser, og hovedarbeidet vil starte på nyåret. Jobben planlegges å være ferdig 1. november 2018.

Støyskjerming

I tillegg til dette har vi også et større prosjekt gående på Ørebekk. På Rv110 mellom Ørebekk og Simo er det 64 hus som skal støyskjermes mot vei og jernbane. Det vil si at vinduer skal byttes, kledning må rives og lydisolasjon settes på før de får nytt panel.

Denne jobben startet opp i oktober, og vi håper å være ferdig i november 2018 der også. Som over er det også her Statens Vegvesen som er oppdragsgiver.

Riving

På Solgård skog har vi nettopp gjort ferdig en jobb, der vi har revet et brannskadet industribygg. Bygget var totalt utbrent, og det var derfor nødvendig å utvise ekstra forsiktighet når takkonstruksjonene skulle rives – det var vanskelig å vite hvor skadet de var.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.