Fosby Stillas

Arbeid i høyden er ikke alltid like enkelt. I tillegg til at det skal være trygt så skal det også være lett å bevege seg slik at man kan få utført arbeidet på en skikkelig måte. I mange tilfeller vil det derfor være nødvendig å anskaffe stillas og eller taksikring – dette sørger for både sikkerhet og bevegelsesfrihet.

Vi tilbyr alt fra stillasutleie, prosjektering og montering, til komplette stillasløsninger for et hvert behov innen de fleste typer system- og rørstillas. Vi kan levere til hele Østlandet!

Våre stillas er typegodkjent og blir trygt og ordentlig montert (og demontert) av våre dyktige stillasmontører i henhold til de lover og forskrifter som gjelder.

Vi kan tilby følgende stillas i både stål og aluminium:

Allround industristillas

Layher Allround Industristillas er svært fleksibelt og har nærmest ubegrensede variasjonsmuligheter når det gjelder montering og bruksområder. Typiske eksempler på bruksområder er bygg og anlegg, skipsverft, olje- og gassindustrien on- og offshore, treforedlings- og papirindustrien, kraftverk, flyproduksjon og flyvedlikehold m.m. I tillegg brukes Layher allround industristillas i eventbransjen, som understøtte for tribuner, scener og tak etc.

Les mer her!

Layher fasadestillas

Original Layher rammestillas / fasadestillas er glimrende til fasade- og vedlikeholdsarbeid. Rammestillas i aluminium blir sammensatt av komponenter med lav vekt, noe som gjør montering og demontering enkelt og raskt. Den er like godt egnet på små eneboliger så vel som på store leilighetsprosjekter.

Les mer her!

Layher taksikring

Taksikring fra Combisafe er enkelt og trygt system for å ivareta sikkerheten ved arbeider på tak eller i høyden. Fallsikringssystemene, eller taksikringssystemene, passer til alt fra enkle arbeider på tak til de større byggeprosjektene hvor det skal sikres for at mennesker ikke faller ned fra store høyder.

Les mer her!

Vi har også et rikholdig lager med spesialdeler! Ta kontakt for mer informasjon: stillas {a} fosby.no, eller ring 69 13 25 03.

Vi tilbyr utleie av solide stillashengere med ca. 100 m2 fasadestillas, samt rullestillas som man kan montere på egenhånd.
Dersom du ønsker å montere selv kan Anette Tuftedal eller Runar Stordal kontaktes for avtale, ring 69 13 25 03

Krav til grønt kort på stillas

Vi kan foreta kontroll av stillas i etterkant av din egen montering hvis det skulle være ønske om det, for en sikrest mulig hverdag for brukerne av stillas.
 

Ønsker du stillas? Kontakt oss!

Du kan enten nå oss på e-post til stillas {a} fosby.no eller på 69 13 25 03.

%d bloggere liker dette: