Fosby Kran – transport- og løfteoppdrag på Østlandet

Enten du trenger en kran til større monteringsprosjekter, heis av fritidsbåter eller mindre oppgaver som takarbeid og beskjæring av trær, så stiller vi opp.

Vi påtar oss alle typer løfte- og transportoppdrag i Østfold og på Østlandet.

Vi kan levere de fleste typer mobilkraner fra egen park, eller gjennom samarbeidspartnere på Østlandet. I tillegg til flere typer mobilkraner og kranbiler, disponerer vi containerbiler, semi, krokbiler og flyttevogner, samt gaffeltrucker, teleskoptrucker og hjullastere.

Se en oversikt over de kranene vi kan tilby her – samt bilder fra noen av våre oppdrag her.

Vi utfører også alt fra spesialtransport og større flytteoppdrag av tunge kolli, til mindre flytteoppdrag og massetransport.

Våre oppdragsgivere er det offentlige, industri, bygg- og anleggsbransjen, næringslivet og det private. Vår styrke ligger i å være løsningsorienterte, fleksible og utføre oppdragene på kundens premisser.

Våre dyktige medarbeidere har lang erfaring, høy kompetanse samt fokus på HMS, og alle gjør sitt ytterste for å utføre arbeidet på en trygg og sikker måte.

Vi er i tillegg Miljøfyrtårn-sertifisert.

Velger du Fosby Kran, velger du garantert levering av maskiner og tjenester til avtalt tid og konkurransedyktige priser!

%d bloggere liker dette: