Den siste av høstens mottakere av midler fra FOSBY-fondet: Fellesverket 1016

Fellesverket er en nasjonal satsing på ungdomsarenaer igangsatt av Røde Kors, og i Sarpsborg er det Østfold Røde Kors i samarbeid med Sarpsborg Røde Kors som står bak. Dette skal være en sosial møteplass hvor det satses på leksehjelp, arbeidstrening for utsatt ungdom, samt konflikt- og forebyggingstiltaket “Gatemegling”. Det skal i tillegg være en sosial møteplass for byens ungdommer mellom 13 og 20 år.

Dette synes vi var et utmerket tiltak og ønsket derfor å bidra med 25 000,- fra FOSBY-fondet. Vi ønsker Fellesverket 1016 masse lykke til, og håper byens ungdommer vil ta turen innom dem!

Følg Fellesverket 1016 på Facebook

F.v.: Laila Vang-Johansen (markedsansvarlig, Fosby), Laurentiu Calenciuc (rådgiver, Østfold Røde Kors), Renate Holm (daglig leder, Østfold Røde Kors) og Lene Østergaard (frivillighetskoordinator, Østfold Røde Kors).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.