Nytt utstyr hos Fosby Kran

Ny 90-tonner i kranparken

Vi har nå fått en ny 90-tonns Liebherr LTM-1090-4.2 levert til oss. Dette er en helt nyutviklet kran, og den skiller seg derfor noe fra vår første 90-tonner. Krana er utstyrt med 60 meter bom og kan p.g.a. lav egenvekt kjøre på 10 tonns veinett.

Sten Rino var veldig fornøyd da han kom kjørende inn på plassen for første gang med det nye gliset sitt og stilte velvillig opp på bilde!

Faymonville Megamax

Vår nye henger, en gul og fin Faymonville Megamax, har endelig kommet til Norge og blir levert til oss i løpet av uke 25. Med mulighet for å frakte opp mot 50 tonn, så blir dette hengeren som vil løse de store oppgavene fremover.


Faymonville Telemax

Etter økt forespørsel på transport med overlengde, så kjøper vi nå en brukt Faymonville Telemax. Denne har trippelt uttrekk, og kan da ha en totallengde på 36 meter. Hengeren blir satt inn i jobb for Metacon allerede mot slutten av denne uken, med en nattransport fra Drammen til Langhus, med 30 meter lange stålsøyler.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.