Om oss

Trenger du transport, en dyktig entreprenør, eller ønsker du å leie lift, gravemaskin, mobilkran, kranbil eller stillas?

Da er Fosby et naturlig valg!

Fosby er et allsidig entreprenør- og utleieselskap med historie og tradisjoner tilbake til 1931. Våre tjenester og satsningsområder omfatter anleggsvirksomhet, mobilkraner, kranbil, transport, stillas og lift- og maskinutleie, og vi leverer det meste til hele Østlandet. Våre dyktige og kvalifiserte medarbeidere har sterkt fokus på kvalitet, helse, miljø og sikkerhet.

Fosby er et familieeiet aksjeselskap, etablert av Arne Fosby så tidlig som i 1931. De første årene drev firmaet utelukkende innenfor transportsektoren. I begynnelsen av 1950-årene ble forretningsområdet utvidet til også å omfatte anleggsvirksomhet.

I 1974 ble aktivitetene utvidet til også å omfatte utleie av personlifter og stillaser.

Fosby AS har innenfor disse feltene spesialisert sine aktiviteter og selskapet fremstår idag med en meget moderne maskinpark og utleiepark, og ikke minst mange høyt kvalifiserte medarbeidere.

Bedriften utfører mange ulike typer oppdrag innenfor bygg og anleggsvirksomhet, ovenfor såvel privat som offentlig sektor.

 

%d bloggere liker dette: