Mange ønsker midler fra FOSBY-fondet

1. september var siste frist for å søke midler fra FOSBY-fondet i denne omgang, og ved fristens utløp kunne vi telle hele 24 søknader! Dette er ni flere enn ved vårutdelingen, da det var 15 stk som søkte.

Det har blitt søkt midler til alt fra teateroppsetninger til konserter og idrettslag, og det var mange flotte søknader for verdige formål. Det blir – som vanlig – ikke lett å velge ut hvem som skal få penger.

Vi vil i løpet av september gå igjennom alle søknadene, og satser på å kunne varsle de heldige mottakere av fondsmidler senest i begynnelsen av oktober.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.