Tveter Håndballklubb

Tveter HK er en av mottakerne av FOSBY-fondet våren 2021.

De ønsker å omorganisere vår idrettsskole for de yngste utøverne i klubben. Dette gjelder barn fra 3-6 år. De ønsker at de skal få en mer variert idrettsskole, der barna møter ulike idretter og lek i samspill med hverandre i trygge omgivelser med trygge og lekne voksne. For at de skal kunne gjennomføre møte med flere idretter og lek er vi avhengige av å oppdatere utstyrsboden. En oppgradering av utstyrsboden med ulike leker og aktiviteter vil selvfølgelig også gagne flere i klubben. Blant annet håndballskolen 6-8 år, og de yngste håndballagene i klubben.  Dette er utstyr som vil bidra til god aktivitet og mye glede for barn og unge i nærmiljøet.

Tveter Håndballklubb ble etablert som selvstendig håndballklubb 17. mars 1981. Håndballklubben er en videreføring av håndballgruppen til Tveter IL, som ble startet i 1966. Allerede på slutten av 1940-tallet ble det spilt håndball i Tveter IL.

Med ca. 200 aktive medlemmer og aktiviteter som omfatter idrettsskole, barneidrettsgruppe, håndballskole, ungdoms- og senioravdeling, er de fleste aktive medlemmer er jenter/damer, men på idrettsskolen og i barneidrettsgruppa er det også en del gutter med.

Tveter Håndballklubb er bygd på idealisme og positivt engasjement fra et stort støtteapparat som legger ned utrolig mye frivillig og ulønnet arbeid.  

Tveter IL ønsker å fremstå som et naturlig valg for alle barn og unge i vår region som ønsker et trygt og godt miljø for sportslig, sosial og sunn utvikling innen håndballsporten.

Trening og kamparena er Skjeberghallen.

Tilbake

Interesse-organisasjoner

Opplæringskontoret for service og samferdsel SA
OKAB
SfS BA
Sarpsborg Næringsforening
https://www.norskutleieforening.no/
SEF
PLF
NHO
KL_kranutleieer
MEF
Miljøfyrtårn
NAF

Ta kontakt

Har du spørsmål eller en oppgave du trenger å få løst? Ta kontakt, så hjelper vi deg etter beste evne.

Se kontaktside
Takk! Din melding er nå sendt til oss :)
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få gode tilbud på mail. Har du en oppgave du trenger å få løst? Ta kontakt, så hjelper vi deg etter beste evne.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Laster...