Skogens Menn mottar støtte fra FOSBY-fondet

Årets første FOSBY-fond utvelgelse er gjennomført og Sarpsborg Frivillighetssentral, Skogens Menn er en av de heldige mottakerene

Skogens menn er et tiltak for å tilrettelegge en samlingsplass for menn som ønsker å gjøre noe for lokalmiljøet. "Vi henvender oss til menn som ønsker  å komme i et nytt miljø, skaffe seg nettverk ved å arbeide i et fellesskap og dele gode naturopplevelser.", sier leder Morten Ravneng.

Skogens menn ble planlagt våren 2019 og etter en vellykket «Kick-off» på Glenghuset 22.august 2019, startet gruppa opp i september 2019  

Målet i år er å opparbeide  et flott naturområde ved Vestvannet ved å lage gangsti, lage bålplass med  sitteplasser ved vannet, bygge brygge, reparere/bygge ny Lavo og rydde krattskog for å lage et godt turterreng for mennesker i alle aldre.  

"Vi er i dag en liten gruppe på 6-8 faste som møtes en gang i uka for å jobbe litt og drikke kaffe. Vi håper dette skal bli en sosial samlingsplass for menn i alle aldre, hvor man kan komme seg litt ut å treffe nye mennesker. Har du eller noen du kjenner lyst til å være med er det bare å ta kontakt med meg på mobil nr 90052823," sier Morten. Han gleder seg over at det er vår og håper at dette er et tilbud mange menn i Sarpsborg og omegn, uavhengig av alder og bakgrunn, kommer til å benytte seg av.

Søknaden til FOSBY-fondet er rettet mot midler til innkjøp av arbeidsklær til de frivillige. Vi håper vårt bidrag hjelper dere et lite stykke på vei.

Lykke til!

Tilbake

Interesse-organisasjoner

Opplæringskontoret for service og samferdsel SA
OKAB
SfS BA
Sarpsborg Næringsforening
https://www.norskutleieforening.no/
SEF
PLF
NHO
KL_kranutleieer
MEF
Miljøfyrtårn
NAF

Ta kontakt

Har du spørsmål eller en oppgave du trenger å få løst? Ta kontakt, så hjelper vi deg etter beste evne.

Se kontaktside
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få gode tilbud på mail. Lorem en oppgave du trenger å få løst? Ta kontakt, så hjelper vi deg etter beste evne.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Laster...