NMK Trøgstad mottar støtte fra FOSBY-fondet

Høstens FOSBY-fond utvelgelse er gjennomført og NMK Trøgstad er en av de heldige mottakerne

NMK Trøgstad ble etablert i 1982 med bakgrunn i oppblomstringen av bilcrossaktiviteten. Gjennom årene har mange grener innen motorsport kommet til og pr i dag har klubben aktive utøvere innenfor bilcross, rallycross, rally, dragracing, gokart, asfaltracing, drifting og enduro.

Klubben har «avlet» mestere i de fleste grener. Her kan nevnes europamester i dragbike, NM-mestere i flere rallycross klasser, NEZ-mester gjennom 8 år. Klubben har også flere profiler på adelskalenderen til NMK.

NMK Trøgstad eier Trøgstad Motorsenter hvor man finner bane for gokart, fasiliteter for 2-hjuls aktiviteter,  og et klubbhus. Rallycross og bilcrossbane har vi på Momarken Bilbane, sammen med KNA og NAF.

Klubben har i alle år hatt et stort aktivitetsnivå og våre medlemmer har bemerket seg både på bane, og i organisasjonslivet. Vårt seneste prosjekt er en satsing på å inkludere funksjonshemmede i motorsportmiljøet.

"Nå trenger vi sårt en industrivaskemaskin for vask av kjøreutstyr etter bruk. Vi har et samarbeid med BUA Trøgstad på kjøreutstyr og  motorsykler/gokarter for barn og ungdom. Fra 5-15 år. Bua ordner med utlån og  vi står for kjøreopplæring. Men utstyret blir møkkete og må vaskes. Derfor  har vi nå et akutt behov for en slik vaskemaskin," forteller Torfinn Strengen.

Vi håper vårt bidrag kan være med å dekke behovet for en industrivaskemaskin.

Lykke til!

Tilbake
Interesseorganisasjoner

Ta kontakt

Har du spørsmål eller en oppgave du trenger å få løst? Ta kontakt, så hjelper vi deg etter beste evne.

Takk skal du ha! Vi tar kontakt så fort vi kan.
Hoppsann! Her skjedde det en feil
Interesseorganisasjoner
Godkjenninger
Laster...