Kråkerøy Skolekorps mottar støtte fra FOSBY-fondet

Årets første FOSBY-fond utvelgelse er gjennomført og Kråkerøy Skolekorps er en av de heldige mottakerene

Kråkerøy skolekorps har en klar målsetning om å bli et av Østfolds ledende skolekorps og satser bevisst på den musikalske utviklingen til alle sine medlemmer. Det jobbes detaljert, både kortsiktig og langsiktig, og i 2017 endret de fra å være et korps med janitsjarbesetning til brassband slik at korpset har en mye større mulighet til å oppnå  målene også i fremtiden.

Korpset satser bevisst på å gi medlemmene gode instrumenter som fungerer godt og varer lenge. Spesielt de store instrumentene og noe av slagverket er kostbare. Dette krever en langsiktig sparing fra et fåtall medlemmer og foreldre for å komme i mål.

"I et fylke hvor mange av korpsene sliter med rekruttering, velger vi i Kråkerøy Skolekorps å se opp og frem. Vi jobber aktivt hver dag for å utvikle et vinnerlag med klare ambisjoner om å bli et høyt ansett skolekorps brassband både lokalt og nasjonalt. På veien er vi opptatt av å gi barn og unge en trygg aktivitets hverdag og et samhold på tvers av alder, kjønn og bakgrunn både sosialt og kulturelt. Musikk er et språk alle forstår og som gjør at vi kan kommunisere på like linjer alle sammen.", sier Charlotte Drøbak, leder i Kråkerøy skolekorps.

Vi håper støtten kommer godt med i jobben med å skaffe gode instrumenter til medlemmene. Vi gleder oss til å følge konsertene fremover!

Lykke til !

Tilbake

Interesse-organisasjoner

Opplæringskontoret for service og samferdsel SA
OKAB
SfS BA
Sarpsborg Næringsforening
https://www.norskutleieforening.no/
SEF
PLF
NHO
KL_kranutleieer
MEF
Miljøfyrtårn
NAF

Ta kontakt

Har du spørsmål eller en oppgave du trenger å få løst? Ta kontakt, så hjelper vi deg etter beste evne.

Se kontaktside
Takk! Din melding er nå sendt til oss :)
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få gode tilbud på mail. Har du en oppgave du trenger å få løst? Ta kontakt, så hjelper vi deg etter beste evne.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Laster...