Klessentralen Halden

Årets første FOSBY-fond utvelgelse er gjennomført og Klessentralen Halden

Klessentralen Halden samler inn klær og gir ut gratis til bla lavinntektsfamilier. Familier som nå særlig under pandemien står uten jobb og midler til å handle inn utstyr til barnet/ ungdommen sin aktivitet. Mye av tøyet vi får inn trenger en god vask og de tar med oss mye av dette hjem for vask. Siden de er en nystartet frivillig organisasjon så tar det tid å bygge seg opp midler til å handle inn slike hvitevarer. De frivillige strekker seg veldig langt for at våre brukere skal få en god opplevelse når de kommer til oss for å få klær som er rene og pene. Vi dekker alt av utgifter av egen lommebok. Ettersom det er store mengder tøy det er snakk om,  trenger de maskiner som tar større kvanta.  

Siden oppstarten i mai 2020 har de hjulpet over 1700 personer hvor flesteparten er barn og ungdom fra familier med  lav inntekt. De dekker hele Østfold, Oslo og Akershus , samt enkelte i Vestfold.  

De tar gjerne imot mer tøy. Både til dame, barn og herre.

Akkurat nå er det stor etterspørsel etter herreklær, så har du en gammel bukse eller genser liggende innerst i skapet, kan du kontakte Klessentralen Halden på 93 68 81 57.

Tilbake
Interesseorganisasjoner

Ta kontakt

Har du spørsmål eller en oppgave du trenger å få løst? Ta kontakt, så hjelper vi deg etter beste evne.

Takk skal du ha! Vi tar kontakt så fort vi kan.
Hoppsann! Her skjedde det en feil
Interesseorganisasjoner
Godkjenninger
Laster...