Greåker Innebandyklubb mottar støtte fra FOSBY-fondet

Årets første FOSBY-fond utvelgelse er gjennomført og Greåker innebandyklubb er en av de heldige mottakerene

Greåker Innebandyklubb har siden oppstarten i 1990 vært en meget stabil og velkjent klubb både i Norge og utlandet.

Klubbens flaggskip er A-laget for herrer. De har siden oppstarten av Eliteserien i 1994 deltatt der i samtlige år. Klubben er Norges mestvinnende for herrer, og har blant annet 9 NM Gull og 12 Eliteseriemesterskap. A-laget har også hele 12 Europacup deltagelser, sist i oktober 2019 i Slovakia. Klubben har også 12 NM-Gull for aldersbestemte lag.
I tillegg har klubben alltid jobbet for nærmiljøet og hatt en viktig rolle for barn og unge til å få et godt og trygt oppvekstmiljø lokalt. Klubben har i dag 92 aktive spillere i alderen 5 - 19 år, og de blir stadig flere.
Midlene de får fra FOSBY-fondet går inn i potten for å kjøpe inn et komplett vant, både ordinært - og splittvant, slik at de har det de trenger for at alle aldersgrupper kan spille innebandy og ha det gøy.

"Med splittvant blir vi i stand til å dele banen i Tindlundhallen i to slik at flere av de yngste kan få mer treningstid. Med splittvant blir vi også i stand til å holde turnereringer for den yngste aldersgruppen, Mikro ( 4-8 år), uten å måtte låne vant av andre klubber." Sier Tommy Kvisvik, leder i Greåker Innebandyklubb

Vi ønsker Greåker Innebandyklubb lykke til med nytt vant og håper det bidrar til mange morsomme treninger og turneringer fremover.


Tilbake
Interesseorganisasjoner

Ta kontakt

Har du spørsmål eller en oppgave du trenger å få løst? Ta kontakt, så hjelper vi deg etter beste evne.

Takk skal du ha! Vi tar kontakt så fort vi kan.
Hoppsann! Her skjedde det en feil
Interesseorganisasjoner
Godkjenninger
Laster...