Fosby
31/1/20

Sertifisert som Miljøfyrtårn

I løpet av fjoråret har alle Fosby bedriftene blitt sertifiserte Miljøfyrtårn. Fredag 24. januar fikk de bevisene i form av plaketter overrakt av Sarpsborgs ordfører, Sindre Martinsen-Evje.

Først ute var Fosby Drift og Fosby Kran.

Fosby Drift er driftsselskapet til Fosby, og deres oppgave er å bistå de fire produksjonsselskapene med administrative tjenester innenfor HR, HMSK, økonomi, IKT, salg og markedsføring.

- Det er Ellen Wold, vår HMSK-leder, som skal ha mye av æren for at alle selskapene er blitt sertifisert i løpet av så kort tid. Hun er genuint interessert i å skape en god og sikker arbeidsplass både med tanke på kvalitet og sikkerhet, men også helse og miljø, sier Jon Fosby, eier og konsernsjef i Fosby.

Fosby Kran var først ute blant produksjonsselskapene. De leverer tjenester innenfor transport, spesialtransport og kran.

- Solide og stolte bedrifter tar miljø på alvor, sier Sindre Martinsen-Evje, ordfører i Sarpsborg kommune, i forbindelse med overrekkelsen.

Neste i rekken er Fosby Lift og Fosby Stillas.

Fosby Stillas monterer og demonterer alt av stillas, mens Fosby Lift leier ut lifter både til bedrift og privatmarkedet.

- Vi er opptatt av at våre medarbeidere tenker på miljøet i sitt daglige virke, spesielt i form av å redusere utslipp og kildesortering, sier Ellen Wold, HMSK-leder i Fosby.

Til slutt var det Fosby Petico Eiendom og Fosby Anlegg sin tur å bli miljøsertifisert. Fosby Anlegg er tradisjonell anleggs- og maskinentreprenørvirksomhet. Det var dette grunnlegger Arne Fosby startet med tilbake i 1931.

- Jeg er imponert over fokuset Fosby bedriftene har på HMS og miljøvern. Jeg ser positivt på fremtiden både med tanke på de realiserte planene og de som ligger fremover, forteller Sindre Martinsen-Evje, ordfører i Sarpsborg kommune, i forbindelse med overrekkelsen.

- Jeg er stolt over det vi har oppnådd, og vi har planer om å forbedre eiendommen så vi kan være bedre rustet for å imøtekomme miljøkravene fremover. Vi takker ordføreren for at han har vært så raus å ta seg tid til å komme hit for å overrekke plakettene. Vi ser frem mot å fortsette å være en solid arbeidsplass i Sarpsborg, sier Jon Fosby.

Stillas
20/12/19

Ikke bare tradisjonelle stillas

Fosby leverer mer enn tradisjonelle stillas, og kan derfor bistå deg med hva enn du måtte trenge.

Anlegg
17/12/19

Ekerød boligfelt

Etter mange avklaringer er endelig utbyggingen av boligfeltet Ekerød på Kråkerøy klart for oppstart.

Anlegg
15/12/19

Ny rammeavtale

Vi har signert ny rammeavtale med Sarpsborg kommune.

Interesseorganisasjoner
Interesseorganisasjoner
Godkjenninger
Laster...