Fosby Anlegg er med på utbygging av Onsøy hyttefelt

Onsøy hyttefelt. Illustrasjonsbilde.

Godt grunnarbeid må til!

Nå er vi igjen i gang med arbeider ved Onsøy Hyttefelt. Prosjektet eies av Vital Bygg AS, som nå skal bygge ut Onsøy Hyttefelt som ligger i tilknytning til Onsøy Golfklubb.

Fosby Anlegg har entreprisen med å bygge infrastrukturen med vei,- vann- og kloakkanlegget, samt at vi skal opparbeide ca 30 hyttetomter.

Onsøy hyttefelt. Illustrasjonsbilde.

De gule “nålene” viser vann- og avløpskummer. Rød strek er ny vei.

Arbeidet startet opp like over nyttår, og sysselsetter for tiden ett lag på fire mann som holder på med VA-arbeider. Etter hvert som vi ferdigstiller andre jobber vil vi trappe opp med ytterligere ett lag, som vil starte arbeider med å bygge opp vei, samt starte på tomtearbeider.

Arbeidet med VA og vei vil foregå frem til sommeren, mens tomter blir opparbeidet i takt med hyttesalget. Dette er et fint prosjekt for oss, da det gir «mat» til de litt større gravemaskinene, og til vår nyanskaffede anleggsdumper. Det er også en del sprengning på hyttetomtene, noe som i kombinasjon med andre prosjekter i fjell gjør at vi vil vurdere å anskaffe oss egen borerigg. For tiden leier vi inn borerigg, og kjører med eget mannskap. Når vi nå har fått to sprengningsbaser, så ser vi muligheten til å utvikle denne delen av virksomheten med egen rigg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.