Nå er vi gul(l)partner til Sarpsborg 08!

Fosby sponser Sarpsborg 08. Bilde

Vi har i flere år vært sponsor til lokalidretten – for øyeblikket er det S.I.L., Sarpsborg Bandyklubb, Sparta Warriors og Sarpsborg 08 som er våre “utvalgte”. I fjor tok vi steget opp til gullpartner for Sparta Warriors og lagde vår egen “Fosby-brakka” der SA Møteplassen var tidligere, og nå har vi også blitt gullpartner for Sarpsborg 08! (Eller gul-partner, om man vil …)

I skrivende stund har vi ikke helt kommet igang med skilt etc som skal opp på stadion, men vi kan love dere at vi heretter kommer til å bli godt synlige for alle som er der – året rundt!

I tillegg til at vi selvsagt synes det er veldig hyggelig å bidra til at så mange flotte idrettsmennesker kan få gjøre det de elsker aller mest, så får vi også en god del hyggelig ut av det å være sponsor. Både Sparta og Sarpsborg 08 er flinke til å ta vare på sponsorene sine, med diverse samlinger, turer og lignende gjennom hele året. Der møter vi mange andre trivelige med-sponsorer, og håper vi får møte enda noen nye ansikter i løpet av 2017!

Oppfølgingssak: her ser du planer for hvordan vi ser for oss skiltene våre på Stadion!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.