Fosby
Lift

Fosby Lift har en betydelig bredde på alle typer lifter og maskiner, og med lang erfaring har vi de maskintypene som kunden måtte ønske.

Vi har en moderne og fleksibel maskinpark som dekker de behovene du trengs dekkes. Maskinparken er markedsstyrt, og vi har stort fokus på å utvikle firmaet med nye typer lifter og maskiner som kommer på markedet.

Hva er
personløfter?

Med personløfter menes arbeidsutstyr med arbeidsplattform som er konstruert for å løfte eller transportere personer, og som styres fra plattform eller kurv. Det finnes utallige personløftere på markedet med forskjellig bruksmåte og oppbygging. Noen vanlige begreper som er brukt om personløft er lift, sakselift, bomlift, teleskoplift, knekkarmslift, løfteplattform og mastelift.

Hva vi gjør

Vi leier ut alle typer lifter. Arbeid i høyden er en utfordring og vi skal sørge for at dette gjøres trygt, effektivt, og uten stans i produksjonen. Våre erfarne kundeveiledere hjelper deg med å finne rett utstyr til den jobben du skal utføre. Både ved korte oppdrag og større byggeprosjekter tilpasser vi oss slik at kundeopplevelsen skal bli best mulig for våre oppdragsgivere.  

Våre utleiemaskiner gjennomgår periodiske kontroller i henhold til lover og forskrifter. I tillegg har vi interne rutiner som overgår standard kontroller for at du som kunde skal føle deg trygg på at jobben blir gjort.

Våre lifter

Vår moderne og fleksible maskinpark dekker de behovene du måtte ha. Vi sørger for at liften er klar når du trenger den, utfører service på stedet og om det er ønskelig transporterer vi liften frem og tilbake.

Les mer

Befaringer

Vår kompetanse bidrar til at du får bedre tid til å konsentrere deg om din kjernevirksomhet. Vi befarer gjerne arbeidsstedet for å kunne tilpasse riktig utstyr til jobben som skal utføres.

Les mer

Liftkurs

Norske myndigheter stiller krav til at arbeidstakere som bruker lift kan dokumentere praktisk og teoretisk opplæring i bruken av disse. Arbeidsgiver er ansvarlig for at arbeidstakerne har den nødvendige opplæring.

Les mer

Produkt- opplæring

Vi gir den påbudte opplæringen til alle som skal håndtere lifter leid av oss. Det er arbeidsgivers ansvar at den som blir autorisert til å operere en personløfter av et bestemt merke eller modell, har fått trening og tilstrekkelig tid til å bli kjent med bruken av maskinen.

Les mer

Gjeldende leiebetingelser

Les våre gjeldende leiebetingelser

Les mer

Sikkerhets-veiledning

Dette er en veiledning om risikovurderingen som må gjennomføres før arbeidet med liften kan påbegynnes. Den er også en påminnelse om at det er dine teoretiske kunnskaper om hvordan ulykker skjer, som gjør deg i stand til å forebygge dem.

Les mer

Våre visjoner
og verdier

Vår visjon har i lang tid vært alltid til stede. Med det sikter vi til at du som kunde hos oss, alltid skal være trygg på at vi er til stede, hver dag, også når det gjelder som mest.

Vi skal alltid være blant de beste innenfor våre satsningsområder og din foretrukne leverandør.

Les mer

Miljøfyrtårn

Vi tar miljøet på alvor og jobber aktivt hver dag for å redusere klimagassutslipp. Vi er miljøfyrtårnsertifisert og stolte av å kunne bidra til vårt felles miljøansvar.

No items found.
Interesseorganisasjoner

Kontakt

Tlf.: 69 13 25 01lift@fosby.no

Kontortid hverdager:
07:00 – 16:00

Adresse:
Klokkergårdveien 17, 1711 Sarpsborg

Tusen takk! Vi tar kontakt så fort vi kan
Hoppsann! Her skjedde det en feil
Interesseorganisasjoner
Godkjenninger
Laster...