Konsernleder

Er du vår nye konsernleder? Fosby er inne i en spennende fase med store ambisjoner for fremtiden. For å lede dette arbeidet søker vi en ambisiøs, trygg og motiverende lagspiller som evner å gjøre målsettinger om til konkrete resultater. For oss i Fosby betyr det å skape lønnsom forretning med kvalitetsleveranser, kombinert med å tilrettelegge for et attraktivt og engasjerende arbeidsmiljø gjennom å leve verdiene våre STOLT - RAUS - SOLID.

Konsernlederen vil ha ansvar for ledelse, drift og utvikling av Fosby Drift-konsernet, i henhold til definerte strategier og resultatmål. Som konsernleder vil du også være styreleder i datterselskapene til Fosby Drift. Vi mener derfor det er viktig at vår nye konsernleder har erfaring som øverste leder med resultatansvar, og med å jobbe i og opp mot et styre. Du har helst høyere aktuell utdanning, men lang relevant erfaring og dokumentasjon av resultatoppnåelse kan kompensere for utdanningskravet. Vi ser aller helst at du har bransjeerfaring fra områder innen Fosbys kjernevirksomhet, med god markedsforståelse og interesse for markedsutvikling. Du vil være bedriftens representant utad, og det er viktig at du evner å skape tillit hos bedriftens kunder og interessenter. Internt er du en tydelig og trygg leder som ser at medarbeidernes opplevelse av arbeidsglede og fellesskapsfølelse er viktig for lønnsom forretning.

Vil du vite mer? Ta kontakt med vår rekrutteringspartner Vesir AS ved Marianne Telle på tlf. 916 94 842 eller styreleder Jon Fosby på tlf. 901 43 998. Søknad legges inn på Finn.no. Fristen er 14.08.22, men vi hører gjerne fra deg så snart som mulig og vil behandle henvendelser fortløpende.

Tilbake
Interesseorganisasjoner

Ta kontakt

Har du spørsmål eller en oppgave du trenger å få løst? Ta kontakt, så hjelper vi deg etter beste evne.

Takk skal du ha! Vi tar kontakt så fort vi kan.
Hoppsann! Her skjedde det en feil
Interesseorganisasjoner
Godkjenninger
Laster...