Nytt styringsprogram for våre lifter betyr økt trygghet for deg som kunde!

Mange som har leid inn lifter til diverse prosjekter har opplevd at de blir brukt utenom normal, tiltenkt arbeidstid. De kommer på jobb på mandags morgen og finner lifter som er både tomme for strøm/drivstoff, og skitne. Det finnes allerede muligheter for å stoppe dette med f.eks. kodelås på liftene, men nå tar Fosby Lift det et hakk lenger.

Elektronisk styring er framtiden

Infobric maskinstyring til våre lifter. Bilde.

Kortleser. Bilde hentet fra infobric.no

I samarbeid med Infobric har vi installert et elektronisk styringsprogram som gjør at vi kan bestemme hvem som skal få bruke liftene og når. Den aktuelle brukeren kan da bare dra byggekortet sitt over en leser, så er maskinen klar til bruk. Etter at arbeidsdagen er over vil ikke liften kunne startes igjen før neste morgen, uten at det blir lagt inn i systemet. 

Dette gjør at du som kunde vil ha full kontroll over hvem som til enhver tid bruker liften. I tillegg får du redusert kostnader forbundet med at liften ikke lenger kan bli brukt til ting den ikke var leid inn for.

Vi er først i landet til å installere dette på mange av våre lifter, og vi håper at det er mange der ute som vil se fordelen av å bruke dette systemet!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.