Sertifisert som Miljøfyrtårn

I løpet av 2019 har alle de 6 Fosby bedriftene blitt sertifiserte Miljøfyrtårn. Fredag 24. Januar fikk de bevisene i form av plaketter overrakt av Sarpsborgs Ordfører, Sindre Martinsen-Evje. 

Først ute var Fosby Drift og Fosby Kran. 

Fosby Drift er driftsselskapet til Fosby og deres oppgave er å bistå de fire produksjonsselskapene med administrative tjenester innenfor HR, HMSK, økonomi, IKT, salg og markedsføring. 

“Det er Ellen Wold, vår HMSK leder som skal ha mye av æren for at alle selskapene er blitt sertifisert i løpet av så kort tid. Hun er genuint interessert i å skape en god og sikker arbeidsplass både med tanke på kvalitet og sikkerhet, men også helse og miljø.”, sier Jon Fosby, eier og konsernsjef i Fosby  

 

Fosby Kran var først ute blant produksjonsselskapene. De leverer tjenester innenfor transport, spesialtransport og kran. 

 

“Solide og stolte bedrifter tar miljø på alvor”, sier Sindre Martinsen-Evje, Ordfører i Sarpsborg Kommune i forbindelse med overrekkelsen. 

 

Neste i rekken er Fosby Lift og Fosby Stillas  

Fosby Stillas som monterer og demonterer alt av stillas. Fosby Lift som leier ut lifter både til bedrift og privatmarkedet. 

 

“Vi er opptatt av at våre medarbeidere tenker på miljøet i sitt daglige virke. Spesielt i form av å redusere utslipp og kildesortering”, sier Ellen Wold HMSK leder i Fosby 

Tilslutt var det Fosby Petico Eiendom og Fosby Anlegg sin tur å bli miljøsertifisert 

Fosby Anlegg er tradisjonell anleggs- og maskinentreprenørvirksomhet.  Det var dette Fosbys grunnlegger Arne Fosby startet med tilbake i 1931. 

“Jeg er imponert over fokuset Fosby bedriftene har på HMS og miljøvern. Og jeg ser positivt på fremtiden både med tanke på de realiserte planene og de som ligger fremover,” fortsetter Sindre Martinsen-Evje, Ordfører i Sarpsborg Kommune i forbindelse med overrekkelsen. 

“Jeg er stolt over det vi har oppnådd, og vi har planer om å forbedre eiendommen så vi kan være bedre rustet for å imøtekomme miljøkravene fremover. Vi takker Ordføreren for at han har vært så raus å ta seg tid til å komme hit for å overrekke plakettene. Vi ser frem mot å fortsette å være en solid arbeidsplass i Sarpsborg,” sier Jon Fosby  

 

Fosbys visjon er STOLT – RAUS – SOLID 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.