Siste utdeling denne våren

Den tredje som får midler fra FOSBY-fondet i denne runden, er Lande IF. Det er en liten klubb som ble startet i 1975, og som siden den gang ikke har hatt noe fast tilholdssted før i 2017. Da inngikk de en avtale med Sarpsborg kommune om leie av Opsundbanen, mot at de renoverer klubbhuset.

De har allerede lagt ned en betydelig innsats i oppussingen, og nå har de endelig også kunnet gå igang med barnefotball – noe de har ønsket å gjøre lenge. Hittil har de fått inn ca 25 barn i alderen 4–9 år, og serien starter allerede neste uke!

Det var spesifikt til arbeidet med barnefotball de søkte midler fra FOSBY-fondet. Vi vet at behovet er stort, men vi håper at et bidrag på 10 000,- vil hjelpe dem et stykke på vei, og ønsker dem masse lykke til i det viktige arbeidet de gjør!

Leder i Lande IF mottar gavesjekk fra FOSBY-fondet. Bilde.
Leder i Lande IF, Kjetil Nordhavn, mottar en gavesjekk fra markedskoordinator i Fosby, Hanne Røed. NB! Legg merke til den flotte logoen på veggen, den er faktisk håndmalt!

Ønsker du å søke FOSBY-fondet om midler? Neste søknadsfrist er 1. september, og du kan se hvordan du søker her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.