Utdeling nummer to

Vårens andre mottaker av midler fra FOSBY-fondet ble Mental Helse Ungdom Ytre Østfold. Det er en frivillig brukerorganisasjon for ungdom mellom 13 og 30 år, drevet av undommene selv. Målet deres er at alle barn og unge skal ha best mulig psykisk helse, og de bygger aktiviteter og treffsteder opp mot tre verdier; mot, åpenhet og likeverd.

De har stort fokus på samhold og mestring, og motiverer medlemmene til å ta aktivt del i både planlegging og gjennomføring av aktivitetene de arrangerer. De forsøker også å holde alle aktivitetene gratis for alle medlemmer, slik at ikke økonomiske forhold skal forhindre noen fra å delta.

Marianne Myrén og Caroline Eriksen mottar sjekk fra Jon Fosby. Bilde.

I sommer ønsker de blant annet å ta med medlemmene på Klatring på grensen, tur til Østfoldbadet og en kanotur på Børtevann – og vi i FOSBY-fondet ønsker å bidra med 10 000 kroner for å hjelpe dem til å få til dette.

Marianne Myrén og Caroline Eriksen fra Mental Helse Ungdom Ytre Østfold ble svært glade for utdelingen fra FOSBY-fondet, og kan fortelle at takket være disse midlene er de allerede godt igang med påmelding til Klatring på grensen. Det varmer vårt gule hjerte, og vi er glade for å kunne bidra!

Du kan følge dem på Facebook ved å klikke her!

Ønsker du å søke FOSBY-fondet om midler? Neste søknadsfrist er 1. september, og du kan se hvordan du søker her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.