Endelig – Lars har fått ny graver!

I går, 23. april, fikk endelig Lars Fosby sin nye gravemaskin – en Volvo EC250EL beltegraver. Dette er en kraftig og effektiv maskin, konstruert for hardt arbeid med lave driftskostnader. Det proporsjonale hydraulikksystemet med to pumper gjør det enklere for Lars å betjene maskinen med høyere kvalitet under finplanering. Brukervennligheten bidrar til å få kvalitetsarbeid gjort raskere.

Gravemaskinen er med andre ord stappfull av utstyr og hjelpemidler, blant annet Dig Assist – den intelligente og intuitive teknologien som lar operatøren raskt og enkelt håndtere alle gravemaskinfunksjoner fra ett og samme system i førerhuset.

Med den høyoppløste Volvo Co-Pilot-skjermen i førerhuset og tilgjengelige 2D-programvarepakker, med in-field design og 3D, gir Dig Assist Lars tilgang til en rekke verktøy for uovertruffen kontroll, nøyaktighet og driftstid.

En ting jeg vet Lars er fornøyd med og gleder seg til å ta i bruk er den automatiske veiingen av massene han har i skuffen, for å kunne laste nøyaktige mengder til lastebilene, så nå blir det aldri mer overlast fra Lars!

Maskinen har også fått installert kameraer bak og på armen rettet ned mot skuffen for bedre oversikt. 

Gratulerer, Lars, håper du blir fornøyd med det nye gliset! 😀

(Bilder: Frank Andersen, Fosby Anlegg.)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.