4xFOSBY på samme oppdrag

Både av miljø- og logistikkhensyn bygger Borregaard og Borg Havn et nytt ligninlager på 19 000 kvadratmeter på Øra. Metacon står som byggherre/hovedentreprenør på dette prosjektet, som skal stå ferdig i sommer.

Vi er så heldige å ha fått oppdrag til både Fosby Stillas, Fosby Lift, Fosby Kran og Fosby Anlegg. Sistnevnte har ansvar for muring av vegger, og til sammen skal det mures opp 70 000 Leca-blokker. Høyden på veggene er 14,6 meter, fire vegger er 110 meter lange og én vegg er 60 meter lang. Det er mye muring!

Fosby Kran sørger for å løfte opp elementer til taket, Fosby Lift løfter både mennesker og Leca-blokker, og Fosby Stillas sørger for at man kan gå trygt opp til taket.

Her kan du se bilder fra jobben (klikk på bildet for å se større versjon):

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.