Ny daglig leder i Fosby Drift

Vi ekspanderer stadig, og vi har mål om å bli enda større! Derfor ønsket Jon Fosby å kunne konsentrere seg om å være konsernleder, og vi ansatte en egen daglig leder til Fosby Drift.

Pål Henning Johansen, daglig leder Fosby Drift. Bilde.Pål Henning Johansen  har mange års erfaring som daglig leder samt økonomisjef i bedrifter med fokus på selskapets økonomi og lønnsom drift. Han kommer senest fra stillingen konsulent/rådgiver i sitt eget firma, Teslow AS, som han startet i 2008.

Han har jobbet med store og mindre organisatoriske endringer i virksomheter der han har hatt fokus på å forbedre administrative rutiner som stadig er i endring og har også hatt personalansvar i større og mindre bedrifter med gode tilbakemeldinger på måten han har håndtert dette. Videre får han tilbakemeldinger om at han er en meget dedikert og engasjert person, med stor arbeidskapasitet.

Vi er veldig glade for å ha fått Pål Henning med på laget!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.