Ny kranbil med sektorbegrensning på vei

Fosby Kran ønsker å ha et bredt utvalg av både mobilkraner og kranbiler for å kunne betjene alle ønsker dere kunder måtte ha. Som en følge av dette har vi nå i bestilling en Volvo FH 540 – en fireakslet tandem med løft på bakre aksel.

Selve krana er en HMF 8520 med 6+6 utskyt og personkurv.

Og det vi synes er aller best med denne, er at den sannsynligvis er den eneste i hele verden med sektorbegrensning i alle akser, høyde, utskyt og jibb! Dette var noe vi i Fosby Kran ønsket, og HMF produserte derfor denne kun for oss.

Vi gleder oss stort til denne ankommer, og til vi kan ta den i bruk!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.